2777
2789
عنوان

دخترا جاریم 🤪🤪

836 بازدید | 47 پست

بعد از شش هفت سال دیشب شروع کرد که مادرشوهرم اینکار و کرد اون کار رو کرد پشت سر ما چی گفت چی نگفت منم نشستم در دودلم کردم بعد مادرشوهرم عمه م هم میشه مادر ناتنی شوهرم میشه این جاری م که حرف زد اونم عمه م میشه بعد از چند سال یه عالمه از بدی های خواهرش گفت منم باهاش حرف زدم یعنی اشتباه کردم یه جوری حرف میزد که انگار نه انگار خواهرشه خیلی تعجب کردم😮

منم یه عالمه آرزو دارم  امیدوارم به همه ش برسم همگی ممنون میشم برای خوشبختیم دعا کنید ،🙏😘

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بذار اول من نسبتاتونو هضم کنم بعد به سوالت فکر میکنم🤔

من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره  

خب عصبانی بوده تونباید زیاده روی میکردی فقط همدردی میکردی

بگو که از غم عشقت چگونه جان برهانم؟💔چگونه اینهمه غم رابه هرطرف بکشانم؟ 😔نه پای رفتن ازینجا نه طاقتی که بمانم 😭چگونه دست دلم را به دست تو برسانم....💔💔💔

جاریت عمه ته مادرشوهرت عمه ته خانوادگی حمله کردین خونه پدرشوهر یعنی مغزم گوزید یکی بگه من کیم😂

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔

نه پیشه جاریت بلکه پیش هرکس که غیبت یکیو جلوت کرد تو نطر نده و فقط شنونده باش

کسی که غیبت بقیه رو میکنه و حرفای بقیه رو میبره و میاره مطمئنننن باش حرفای تو روهم ممکنه یه روز بره پیشه بقیه بزنه