2777
2789
عنوان

دخترا جاریم 🤪🤪

| مشاهده متن کامل بحث + 848 بازدید | 47 پست
جاریت عمته،مادرسوهرتم عمته🤔

اره مادرشوهرم مادر ناتنی شوهرم میشه خواهرشو گرفته برای پسر شوهرش

منم یه عالمه آرزو دارم  امیدوارم به همه ش برسم همگی ممنون میشم برای خوشبختیم دعا کنید ،🙏😘
بذار اول من نسبتاتونو هضم کنم بعد به سوالت فکر میکنم🤔

آهان فهمیدم 

نه اشکالی نداره اون بهش نزدیکتره

من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره  

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

ببین چجوری جاریت میشه عمت اونوقت خواهر مادرشوهرت میشه هااا🙄🙄

میشه برا حاجت دلم یه حمد بخونید😭😭😭😭 برای همه منتظرا دعا میکنم ..‌چون خودمم یه منتظر بودم🙏میشه برای سلامتی نی نیم صلوات بفرستید

اشتباه کردی.رفتی پشت خواهرش حرف زدی معلومه که دو روز دیگه اینا خواهرن اشتی میکنن تو میشی ادم بده

الهی شکر🙏🙏 من معجزه خدا را دیده ام.. گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود..  الهی شکر بخاطر همه نعمت هات🙏🙏🙏
اصلا نفهمیدم چی گفتی . چندبارم خوندم متوجه نشدم 

ببین مثل شجریان که با خواهر عروسش ازدواج کرد 

پدرشوهر استارتر رفته خواهر عروسشو گرفته 

پسرشم رفته برادرزاده زنداداششو گرفته 

من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره  
جاریت چجوری عمته  مادرشوهرتم عمته با هم خواهرن ینی برادر شوهرت رفته خالشو گرفته که نمیشه

مادر شوهرش مادر ناتنی اوناس خب پسر ناتمی شون خاهر مادرشوهره رو گرفته

با قرص لاغری گیاهی کارویل سایز و وزن کم کردم ، تبلیغ نیست فقط تجربه شخصیه خاستم با شما هم درمیون بزارم ♥️♥️♥️
مادر شوهرش مادر ناتنی اوناس خب پسر ناتمی شون خاهر مادرشوهره رو گرفته

ایول تو گرفتی فقط

منم یه عالمه آرزو دارم  امیدوارم به همه ش برسم همگی ممنون میشم برای خوشبختیم دعا کنید ،🙏😘