2777
2789
عنوان

دخترا جاریم 🤪🤪

| مشاهده متن کامل بحث + 848 بازدید | 47 پست
ایول تو گرفتی فقط

اقا منم گرفتم 😑 جایزه شو بده 

من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرش پسر عمش نیست  یعنی دو تا خواهر با یک پدر پسر ازدواج کردن

مادر ناتنی شونه خواهرش رو گرفته برای پسر شوهرش

منم یه عالمه آرزو دارم  امیدوارم به همه ش برسم همگی ممنون میشم برای خوشبختیم دعا کنید ،🙏😘
سه بارتاپیکتوخوندم ولی نسبت هاروهضم نکردم هنوز یعنی من خنگم یاشماهم مثل منید    

ببین پدرشوهر اسی بعد از فوت زن اولش رفته خواهر عروسشو گرفته 

برادرشوهر اسی هم برادرزاده زنداداششو گرفته 

یعنی جاریش همون عروسه است که پدرشوهرش رفته خواهرشو گرفته 🤣🤣🤣🤣

من تا به تک تکتون تفهیم نکنم از این تاپیک نمیرم بیرون

من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره  
ببین پدرشوهر اسی بعد از فوت زن اولش رفته خواهر عروسشو گرفته  برادرشوهر اسی هم برادرزاده زندادا ...

😂😂😂😂😂😂من درباره یه چیز دیگه تاپیک زدم الان ماجرا دارم درباره نسبت فامیلمون

منم یه عالمه آرزو دارم  امیدوارم به همه ش برسم همگی ممنون میشم برای خوشبختیم دعا کنید ،🙏😘
آقایه تاپیک  دیگه بزن نسبتاروبارسم شکل توضیح بده بعدمشکلتوبگو توروخدا

😁😁😁😂😂

میشه با نسبت شما معما طرح کرد 🤣من رفتم طرح کنم

چقدر این جمله زیباست : تو نیکی می کن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز              هرگز به بزرگی آرزو هایت فکر نکن به بزرگی کسی فکر کن که آرزوهایت را برآورده میکند.