2777
2789
عنوان

مرد عصبی

| مشاهده متن کامل بحث + 1234 بازدید | 101 پست
خب یکیشو روکن خواهر...ما از هردری رفتیم موقت بود تا یکی دیگه تو گوش میخونه مسیرش عوض میشه

اول از همه جوابگویی نمیکنم خودمو به کار دیگه ای سر گرم میکنم بعدش دیگه جز اسراره

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منم خاستگارم خیلی عصبیه ،یعنی جواب منفی بدم😢

اصلا تو خونه پدرت معذرت میخوام بمونی بهترازاینکه هرروز یکی به خودتو خانوادتو و شخصیتت توهین کنه و احساساتتو حریحه دارکنه...ازدواج باید عاقلانه باشه نه به هر قیمتی..تحمل ادم عصبی واقعا طاقت فرسا عه یعنی شما نمیتونی چند دقیقه بعدتو پیش بینی کنی این ادم چطور میخواد با یه موضو ع ساده برخورد کنه...از من به شما نصحیت میخوای زندگی ارونی داشته باشه دایم تنش و اضطراب نداشته باشی و به یه آدم افسرده تبدیل نشی واقعا میدونی خواستگارت آدم عصبی هست قبول نکن..

منکه واگذارش کردم به خدا ....چون تمام تلاسشو میکنه که منو از خودش متنفر کنه ..بعد میاد منت کشی میگه ...

شوهرمن نه همش میگه میدونم دوسم نداری هی منت میزاره سرم که من بخاطرت اینکاروکردم ولی واقعانمیتونم بش دروغ بگم وقتهایی که ازش متنفرمیشم بش میگم

میشه برای سلامتی مادرم صلوات بفرستی❤

سلام دوستان خب تو عصبانیت آدما بیشتر کنترلشونو از دست میدن

ب نظر من بهترین کار اینه ک اون لحظه حتی اگه حق با شما بود سکوت کنید اصلااا هیچی نگید تا بخواد وضع بدتر بشه

بعد ک اروم شد با ملایمت (نه طلبکارانه و عصبی ) بگین ک من دوست دارم تو تکیه گاه منی ولی وقتی عصبی میشی‌و‌داد میزنی ازت میترسم تو تنها پناه منی و از این حرفا

مطمئن باشین بعد ی مدت جواب میده

شوهرمن نه همش میگه میدونم دوسم نداری هی منت میزاره سرم که من بخاطرت اینکاروکردم ولی واقعانمیتونم بش ...

چه جالب شوهر منم منت میذاره..ولی تو این یک مورد جوابشو میدم ...که فکر نکنه داره فداکاری میکنی..منم زمانیکه آروم میشع داره منت کشی میکنه حسمو بهش میگم

چطوری بهترشد؟

خودش بهتر شده قبلا خیلی حساس بود نمیزاشت برم بیرون دایم دعوا سر یه کار کوچیک تا اشکم در نمیاورد ول نمیکرد الان خداروشکر به راه راست هدایت شده اهلی شده

همینایی که میگن قضاوت بده خودشون  از همه بیشتر ادعای قضاوت دارن😏
خیلی نگاه کردم فکر کنم ماله اینا ریشه داره از نوع تربیت برمبگرده پدرش خیلی کتکش میزده 

اخی🥺

بهترین راه وقتی عصبانیه اینه که صحبت کنی باهاش

خیلی اروم و باارامش

از واژه هایی مثل عزیزم و ... توی اون لحظات استفاده کن

یا مثلا بازوشو بگیر و فضای عاشقانه درست کن

خیلی تاثیر داره

مامان آراد و ماهان😍