2777
2789
عنوان

مرد عصبی

| مشاهده متن کامل بحث + 1234 بازدید | 101 پست
باورتون میشه تپش قلب گرفتم یه لحظه فکر نمی کنن ممکنه چه بلایی سر روحیه ما بیاد

اتفاقا عمدا اینجوری میکنن تا روحیه زن و خراب کنن

خوشبختی همیشه به دست آوردن نیست گاهی وقتا باید از دست بدی
میگن آدم عاشق  کر و کور میشه راست میگن من به خدا به شدت آدم معتقدیم به شدت به عشق پاک بدون گناه ...

🙁🤕

گلم کارهایی که گفتم رو حتما انجام بده

دعا میکنم واست ایشالا حل شه مشکلت

مامان آراد و ماهان😍

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

احساس تنهایی که عزیزم چی بگم تک فرزندم نه خواهر نه برادر یه دوست دارم که هزارتا خودش مشکل داره همه‌چ ...

اگه شوهرامون خوب بودن انقداحساس تنهایی نمیکردیم

میشه برای سلامتی مادرم صلوات بفرستی❤
🙁🤕 گلم کارهایی که گفتم رو حتما انجام بده دعا میکنم واست ایشالا حل شه مشکلت

ممنونم عزیزم خیلی حرف های خوبی و امیدوار کننده ای زدید البته اینو بگم عشق بسیار زیاد محبت بسیار زیادی داره ولی از اون طرف هم عصبانیت زیاد کلا در حالت افراط بعد سر میبره . حتما کارهایی که گفتین انجام میدم💗💗💗💗🙏🙏🙏🙏🙏🙏

ممنونم عزیزم خیلی حرف های خوبی و امیدوار کننده ای زدید البته اینو بگم عشق بسیار زیاد محبت بسیار زیاد ...

قربونت برم من❤

بله با خصوصیاتی که گفتی جواب میده حتما😊

مامان آراد و ماهان😍
عزیزم ممنونم حتما امتحان می کنم بارها جور دیگه ش و.گفتم ولی اینطوری نه 

بهترین راه انتقاد اینه ک اول تایید کنید بعد انتقاد از رفتار بدی‌ک دیدین و حسی ک‌داشتین بعد دوباره تایید

اگر مدام بگین این کارِت بده من ناراحت میشم چرا و چطور و اینجور حرفا ن تنها تاثیر نداره بلکه نتیجه عکس هم ممکنه بده و فرد بگه من همینم ک‌هستم!

واس بعضی ها سکوت جواب میده واسه منم جواب نداده

سکوت ب تنهایی کافی نیست!

شما باید تو مواقعی ک اروم هستن با سیاست زنانه ای ک دارین سعی کنید مشکل رو با ارامش حل کنید

این روش ها برای افراد عادی هستن کسانی‌ک‌ مدام عصبی هستن مطمئنا مشکلی در درونشون وجود داره ک باید ریسه یابی و‌درمان بشن