2777
2789
سلام شما کشاورزی و زراعت دارید؟

سلام بله اگه چیزی میدونید درمورد این بیمه لطفا بگید شوهرم بیست و نه سالشه میگن اگه الان خودشو بیمه کنه پونزده سال پرداخت کنه بازنشسته میشه و حقوق میگیره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام بله اگه چیزی میدونید درمورد این بیمه لطفا بگید شوهرم بیست و نه سالشه میگن اگه الان خودشو بیمه ک ...

بیمه ای که شما می فرمائید بیمه روستائیان هست که شامل کشاورزان هم میشه، ولی اینکه سن همسرتون 29 ساله ایشون باید 30 سال پرداخت کنند تا بازنشست بشن ولی خب این بیمه مثل بیمه تامین اجتماعی دارای بازنشستگی هستش که بسته به سطح حقوقی که می پردازند دریافتی دارند و تحت بیمه درمانی سلامت هم به صورت رایگان قرار می گیرید و همینطور اگه خدای ناکرده از کارافتاده هم اتفاق بیفته مستمری پرداخت میشه

در کل بیمه خوبیه ولی کافی نیست

کاربر آقا👨‍💼 من یک بیمه گرم، وظیفه من مشاوره و تهیه یک محصول مناسب برای آرامش خاطر شماست اینم تاپیک مشاوره ای بندهمشاور بیمه ای شما
آخه گفتن امسال شده پونزده سال

من چیزی در این مورد نشنیدم و چیزی که می دونم اینه که 15 ساله واسه 50 ساله هاست که با 15 سال می تونند معادل 20سال پرداخت ها حقوق بگیرند
بازم بصورت دقیق تحقیق کنید ولی باز هم تاکید می کنم در کل بیمه خوبیه (هر چند کافی نیست) و حتی 30 ساله ش رو هم ببندید مفیده

کاربر آقا👨‍💼 من یک بیمه گرم، وظیفه من مشاوره و تهیه یک محصول مناسب برای آرامش خاطر شماست اینم تاپیک مشاوره ای بندهمشاور بیمه ای شما
من چیزی در این مورد نشنیدم و چیزی که می دونم اینه که 15 ساله واسه 50 ساله هاست که با 15 سال می تونند ...

میگم شما نمیدونی بعد اینک کاراشو انجام دادیم و مدارکمون و بردیم برای بیمه کشاورزی  چند ماه بعد واریز میکنن ؟