2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خيلي وزنت كمه  معلومه عالي هستي  اگه بخوري بي رويه چاق ميشي؟

نظر لطفته شما اره خوبم ولی متاسفانه تو رفتگی ران دارم 

اره ولی سریع چاق نمیشم کم کم هی چاق میشم اگه بی رویه بخورم مثلا تو ۷ ماه ۴ ۳ کیلو اضافه کردم ی بار 

نه یه چای وخرما شامم ساعت ۷تا۸خوردم 

ب نظر من همه ی وعده های غذایی و بخور مثلا ظهر کاهو بخور و اینا چون پوستت خراب میشه تجربه دارم ک میگما ی وعده ک نخوری آب بدن کم میشه پوست چرب میشه خشک میشه شل میشه ترک میوفته ولی نظر خودت کامل قابل احترام ی وقت دخالت نکرده باشم  

نظر لطفته شما اره خوبم ولی متاسفانه تو رفتگی ران دارم  اره ولی سریع چاق نمیشم کم کم هی چاق میش ...

بازم خوبه 

من تو ١٠ روز سه كيلو وزن اضافه ميكنم 

يعني اصافه كردم 😥

لایک ممنوع⛔️خواهشا لایک نکنید❌ریپلای دوست دالم
بازم خوبه  من تو ١٠ روز سه كيلو وزن اضافه ميكنم  يعني اصافه كردم 😥

وای خیلی بده 😂منم ی مدت اینجوری بودم بعد انقد بدم میومد لاغرا هرچی میخورن چاق نمی شن 

بعد میتونی تو ۱ هفته مثلا ۱ کیلو کم کنی 

ب نظر من همه ی وعده های غذایی و بخور مثلا ظهر کاهو بخور و اینا چون پوستت خراب میشه تجربه دارم ک میگم ...

عزیزم هم از آلوورا طبیعی برای پوستم استفاده میکنم هم مشورت گرفتم ازبقیه وقتی میگن تمام وعده هارو بخور که برای وعده بعدی حریص نشی من وقتی ناهارمیخورم انگار گرسنه ترمیشم شام کلی میخوردم اما وقتی نمیخورم یا با خرما وساقه طلایی رد میکنم زیاد برای شام گرسنه نمیشم ممنونم ازنظرت برام محترمه 

🌈🌈🌈🌈🌈برای رسیدن به حاجتم