2777
2789
عنوان

بچه ها من خیلی دزدی کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 74438 بازدید | 1096 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر میبینی ابروریزی میشه یا حرف و حدیث توش داره یا برو یه نامه بنویس و توش توضیح بده با یه مقدار پول و درخواست حلالیت یه جور که متوجه نشن بزار تو مغازه یا هر وقت مراجع اعلا م کردن میتونی تا یه مبلغی رد مطالم بدی که این دین ها رو از دوشت برمیداره.

من یه مادرم با یه کانال لباس بچه ی خوب تو ایتا   بهم سر بزن حتما  https://eitaa.com/joinchat/4135387430C5fbc11ca9b
اونایی که میگن پول بده یا برو بگو حلال کن😐😐😐😐 میگه۷ساله بوده😐

عزیزم برای همین سن هم راه داریم ! کسی نمیتونه بگه بیخیال باش چون کار حرام چه ما بخایم چه نخایم انرزی منفیشو بالاخره یه جا نشون میده.

من یه مادرم با یه کانال لباس بچه ی خوب تو ایتا   بهم سر بزن حتما  https://eitaa.com/joinchat/4135387430C5fbc11ca9b

اونموقع منم با دوستم میرفتم مغازه(قبل اینکه حتی مدرسه برم)دوستم مثلا صاحب مغازه حواسش نبود لواشک برمیداشت یا ازین شانسی ها بودن که کارتونی بودن روش عکس شنل قرمزی داشت توش چنتا تیکه جایزه داشت،ازونا میخرید میرفت پشت خونه توشو خالی میکرد چنتا تیکه سنگ مینداخت توش مینداخت باز چسبشو میزد میبرد میداد پس میگفت دیگه نمیخام

یبارم یه بسته شارژ ازونا که با ناخن خراش میدادی برداشت.خیلی بووووودا

اونوقت استفاده ام‌نکرد چون گوشی نداشتم اصن.خاکش کرد یجا.منم شاهد اینکاراش بودم خیلی عذاب وجدان دارم.صاحب اون مغازه ام مرده الان

همسر عزیزم خیلی دوستت دارم.مرسی ک هستی.حتی فکر نبودنت دیوونه میکنه آدمو        ❤ سایِتان از سرمان کم نشود حضرت یاااااار ❤

اگه منونمیدزدید،ماهم یه کامنتی بزاریم!!!!

خدای عزیزم،میدونم حواست بهم هست،لطفا زندگی درخاک وسرزمینی روقسمت من کن که دراون آرامش داشته باشم،فقط به امید رهایی واون روز نفس میکشم...

منم الوچه سبز دزدیدم😂

با اینکه بیشتر از ۴۰ روز گذشته ولی باز دلتنگتم حس میکنم هستی هر روزش دختر ۲ سالت میپرسه مامانم کو نمیادش خدایا خودت درمونو بده🖤 .                                                                  ۲۲ سالمه ۲ ساله عقد هستم انشالله همیشه سلامتی و دل خوش باشه💌🤵.یه دختر گیمر🎮 هستم اگه کسی میاد پلی بدیم بازی های گوشی 📱و pc🖱. به کانال آپارتمم سر بزنید ویدیوهامو تماشا کنید🧡💛🧡💛https://www.aparat.com/Apranikgirl💛🧡💛🧡

یادمه،8سالم بود ازمغازه روبه روی مدرسمون یه دفترچه خریدم که خیلی ازش خوشم.میومد 300 تومن بود 100تومنشو دادم گفتم بقیشو بعدا میارم 

یادم.رفت بچه بودم دیگه

دیدم مغازشو جمع کرده

ازاون موقع تاحالا هروقت یادم میاد همیشه یه پولی میندازم صدقه انشالله که حلال کرده باشه

وااای من از کیف پولی بابا و مامانم پول برمیداشتم😢

الان هر چی در توانم باشه واسشون خرج میکنم،از خرید خونه گرفته تا خرید واسه خودشون، بهشون پول میدم که جبرانش کنم اما وقتی یادم میاد گذشته چکار کردم خجالت میکشم

البته دو یا سه بار بیشتر این کارو انجام ندادم😓

منم دوبار دزدی کردم. یه ریمل یه دامن

خدایی دامنو چجور دزدیدی؟؟؟؟؟

Turk girl.   مهربون باشیم. فمینیست به معنی برتر بودن زن نیست. بلکه به معنی یکسان بودن حقوق زن و مرد هست. ملوسکم شناختین که این چهارمین کاربریمه😋. دوس دارم خانومای کشورم به خودشون اهمیت بدن خودشونو فدای بقیه نکنن قوی باشن رو پای خودشون وایسن پس از حرفایی که میزنم ناراحت نشین.پنج ساله که فیتنس و پیلاتس کار میکنم. خانومی که میگی نمیتونم نمیشه پاشو از امروز ورزشتو بکن حلقتو بزن تلاشتو بکن به خودت کمک کن زیباترین و خوشگلترین خانوم باشی. من تونستم 💪✌💄🧚‍♀️

راستش منم از خوندن پست ها تعجب کردم . و یاد خاطره ای افتادم ک هنوزم اذیتم میکنه البته دزدی نبود . ما خیلی فقیر بودیم و معمولا تنقلات و ... برامون نمیخریدن .دو ابتدایی بودم ی سری تو حیاط مدرسه ی آلوی بزرگ خشک رو زمین افتاده بود . جوری ک بقیه متوجه نشن با پا کشیدمش ی گوشه و برداشتم و شستم و خوردمش . هنوز نمیدونم چرا اینکارو کردم هروقت هم یادم بیفته حس بدی به خودم پیدا میکنم

عزیزم از یه متخصص دین بپرس ببین چون زیر نه سالگی بودی و هنوز به تکلیف نرسیده بودی دینی به گردنته یا نه 

یک بوسه برای قلبم یک بوسه برای تو یک گلبرگ با عطر شعرم همراه نامه های تو