2777
2789
عنوان

بچه ها من خیلی دزدی کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 74438 بازدید | 1096 پست

بچه ها علت این مدل رفتارها توی تربیت پدر و‌مادره که بچه نمیدونه کار بد چیه توجیه نیست یا اینکه تحت فشاره این کارها رو‌میکنه یا محرومه خوبه ادم این چیزهارو بخونه و بدونه و مراقب تربیت بچه هاش باشه بهش یاد بدن بدون اجازه به مال کسی دست نزنن 

دخترهای خوبی باشید اینجا کلیک کنید گزارش بزنید👈🏿🙏🏻کلیک بنما

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب پشیمونی  یعنی توبه کردی خدا میگذره برو به طرف بگو حلالیت بگیر اگه پولشو خواست بهش بده این که ...

درسته ولی الان بزرگ شدم و خجالت میکشم.برای همین میخوام توی پاکت بذارم  پولو و توضیح بدم

اره فرداش رفت دوکیلو انار درجه یک گرفت گفت از اینا بخور ولی هیچ وقت بی اجازه به مال کسی دس نزن چه رو ...

وای یاد پسرعموم افتادم

بچه بود بهش پول دادن بره بقالی تخمه بگیره

رفته و اومد (اون وقتا تو پاکت تخمه میریختن)  پاکت تخمه که ی دستش بودو اورد بالا و گفت اینو خریدم ، اینم دزدیم (ی کم تخمه ی دیگه بود)

اقا این حرف همانا و کشیده ی آب نکشیده ی زنعموم همانا

برق از سرش پرید (البته هیچ وقت بچه هاشونو نمیزدن کلا تو زندگیشون این بچه ی بار سیلی خورد و اون یکی پسرشون ی بار(

از اون به بعد بچه های عموم دست پاک ترین ادمای کلللل دنیییا شدن 

من به انتشارات دانشگاه هزاروپونصد بدهکارم با دوستم دوتایی باید پولشونو بدیم یه بار بهش گفتم بیا بری ...

عزیزم باید حتما بری به خود انتشارات پس بدی پولو

صندوق صدقه بدای وقتیه که شما اون طرف رو اصلا نمیتونی پیدا کنی

حال من خوب است اما با تو بهتر میشوم ...

منم از مغازه ها آدامس... میدزدیدم😶😑

خدایا شکرت بابت خوشبخت بودنم. خدایا عاقبت دخترمو ختم بخیر کن.خوشبختش کن کمکش کن فرد موفق و مفیدی برای جامعه و خانوادش بشه. خدایا دخترمو به راه راستو درست هدایتش کن که پاکدامن بمونه. تو رشته ی مورد علاقش ادامه تحصیل بده.  کمکش کن که بهترین ازدواج و بکنه ی شوهر با ایمان صالح.. گیرش بیاد. الهی آمین.  خدایا با توکل بتو.میدونم که دست دخترمو رها نمیکنی. بخودت میسپارمش. خدا شکرت شکرت.   😄 با توکل برخدا من سال آینده به خونه ی خودم اسباب کشی میکنم.خدایا شکرت. من بهترین و آرام ترین مامانم. 

یه چیزی که جالب بود تو کامنت ها خیلی ها مشترکن گفتن سنشون ۶یا ۷و ۸ سال بوده پس از سنی که بچه متوجه  هست مثلا ۳به بعد باید اموزش ببینه در این خصوص

دخترهای خوبی باشید اینجا کلیک کنید گزارش بزنید👈🏿🙏🏻کلیک بنما