2821
2789
عنوان

خدا😊😘

| مشاهده متن کامل بحث + 572 بازدید | 65 پست
بله همینطوره حجاب در واقع ایمان ما رو نشون میده هر چقدم ایمانمون بیشتر شه بیشتر به دستورات خدامون اه ...

خیلی دوست دارم بهشت برممم البته تو این دنیام اهدافی دارم اما حس میکنم رسیدن به بهشت از هر هدف دنیوی ما زیباتر و غیرقابل تصور تره😍😍

خداوندا، در هیچ لحظه تنهایم مگذار که جرئت تنها ماندن و تنها جنگیدن در من نیست..خداوندا، در هیچ نفسی دست محبتت را از روی سرم برندار،که بی مهر تو ذلیلم،هیچم، کم از هیچم.

بله همینطوره حجاب در واقع ایمان ما رو نشون میده هر چقدم ایمانمون بیشتر شه بیشتر به دستورات خدامون اه ...

میگن آخرالزمان که میشه نگه داشتن دین و ایمان مثل نگه داشتن اب توی دسته دقیقا الان همینجور شده من خیلی ادعام میشد که هیچی نمیتونه ایمانمو ضعیف کنه ولی متاسفانه شد خدا منو ببخشه😞

خدایا همه چیو میسپارم به خودت..❤️

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

میگن آخرالزمان که میشه نگه داشتن دین و ایمان مثل نگه داشتن اب توی دسته دقیقا الان همینجور شده من خیل ...

اره خیلی نزدیکیم بهش اما نمدونم چقد خدا میدونه هر کس علمش بالاتر بره شناختشم بهتر میشه امیدورام هر دو وهمه از الان تصمیم به تغییر بگیریم

خداوندا، در هیچ لحظه تنهایم مگذار که جرئت تنها ماندن و تنها جنگیدن در من نیست..خداوندا، در هیچ نفسی دست محبتت را از روی سرم برندار،که بی مهر تو ذلیلم،هیچم، کم از هیچم.

اگر کل روز به برکات و آرامشی که نماز اول وقت بهمون میده فکر کنیم بعدش انگیزه کافی خواهیم داشت

شب به شب قوچی از این دهکده کم خواهد شد .    ماده گرگی دل اگر از سگ چوپان ببرد . 
میگن آخرالزمان که میشه نگه داشتن دین و ایمان مثل نگه داشتن اب توی دسته دقیقا الان همینجور شده من خیل ...

عزیزم حدیث داریم نگه داشتن دین و ایمان تو آخر زمان مثل نگه داشتن گوله اتش تو دستاس

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤

نماز مثل لیمو شیرینه هرچی بگذرع تلختر میشه ...نماز سروقت بخون دیربشه از وقتش حس تنبلی میگیره😑🙏

کاربر اقام🙏اللهم عجل لولیک الفرج ....خدایا ظهور اقامون امام زمان رو برسان🙏واسه سلامتی اقا امام زمان ی صوات .....😍    بـاور کـــــنآنکــــــس کہ وعــــدههمیـــشہ مــانـــدن را مـیدهـد!!رفتنـے تر استــ....دل نـــبـــند....😔‌‌‌‎‌‌‌🎸   یادبگیر هیچوقت دلتو ب هیچے‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ خوش نکنی دنیا زودی داشته هارو از ادم میگیره😔‌ کاش اینجا بودی!همین کنارِ خودم ...و من یادم می ‌رفت ؛که خسته‌ام ...خرابم ...ویرانم .......😔
همین الان داشتم گریه میکردم که چشمم به تاپیکت افتاد، 

منم دارم گریه میکنم قبلنا خدا خیلی دوسم داشت ولی الان التماسش  میکنم ولی اصلا حسش نمیکنم

یه دختر دارم تا نداره
توی ماه رمضون خوندم فقط از اون موقع دیگ نماز صب نخوندم😐😢😢

عزیزدلم جایی شنیدم که اگر هر روزی نمازی قضا بشه 40روز اعمال و نابود میکنه حالا  فرض کن هرروز قضا شه!!!!!!!!!

به نظر من تمام هستی ودنیا با دورکعت نماز واجب

برابری نمیکنه

ومقایسه اشتباهی هست

التماس میکنم اگر دنیا واخرتت رو میخوای

نزار نمازصبح قضاشه

ساعت چندین بار کوک کن

اولین چیزی که سوال میشیم نمازهههههههههههههه

اگر قبول بود وارد مراحل بعدی میشیم

و گرنه تو همون مرحله گیر میکنیم

بسم الله الرحمن الرحیم.    تمام وجودم پر از یقین شده است.اللهم عجل لولیک الفرج .جهان به سامان نمیشود تا ظهور منجی...(بلندترین ارتفاعی که میتوان از آن سقوط کرد ,چشمان صاحب الزمان است) به کمپین لبیک یا مهدی بپیوندید..در تاپیک شما به میهمانی آقا امام زمان (عج)دعوت شدید.یا حق
منم دارم گریه میکنم قبلنا خدا خیلی دوسم داشت ولی الان التماسش  میکنم ولی اصلا حسش نمیکنم

منم همیشه هرچی از خدا میخواسم بهم میداد چون ایمانم قوی بود ولی الان😔

خدایا همه چیو میسپارم به خودت..❤️

خوشگلا نماز صبح قضا نشه...😘

بسم الله الرحمن الرحیم.    تمام وجودم پر از یقین شده است.اللهم عجل لولیک الفرج .جهان به سامان نمیشود تا ظهور منجی...(بلندترین ارتفاعی که میتوان از آن سقوط کرد ,چشمان صاحب الزمان است) به کمپین لبیک یا مهدی بپیوندید..در تاپیک شما به میهمانی آقا امام زمان (عج)دعوت شدید.یا حق
😭😭😭😭😔😔

خوشگلا نماز صبح😘

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز