2821
2789
عنوان

خدا😊😘

| مشاهده متن کامل بحث + 572 بازدید | 65 پست
من یه مدت نمازامو سروقت میخوندم خیلی حالم خوب بود برکت اومده بود تو زندگیم آرامش داشتم نماز شب هم خی ...

اره نماز شبای من یه ساعت طول میکشه فقط با خدای خودم حرف میزنم احساس میکنم با آرامش تمام حرفام میشنوه فقط حیف جوابی نمیشنوم البته از درون میتونیم بشنویممم

خداوندا، در هیچ لحظه تنهایم مگذار که جرئت تنها ماندن و تنها جنگیدن در من نیست..خداوندا، در هیچ نفسی دست محبتت را از روی سرم برندار،که بی مهر تو ذلیلم،هیچم، کم از هیچم.

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

راستی اسمم نگینِ التماس دعا

همچننین💞💞

خداوندا، در هیچ لحظه تنهایم مگذار که جرئت تنها ماندن و تنها جنگیدن در من نیست..خداوندا، در هیچ نفسی دست محبتت را از روی سرم برندار،که بی مهر تو ذلیلم،هیچم، کم از هیچم.

منم صبح نمیتونیم بیدار شم چیکار کنیم چرا من اینقدر تنبلم

من کلا ساعت خوابم مشکل داره شب ۴ خوابم میبره با اینکه خیلی خستم خوابم نمیاد صبم اگه پاشم نماز بخونم دیگه خوابم نمیبره و کل روز خسته میشم😐

اره نماز شبای من یه ساعت طول میکشه فقط با خدای خودم حرف میزنم احساس میکنم با آرامش تمام حرفام میشنوه ...

من یه ماهه درگیر بیماری شدم خیلی حالم بده میدونم فقط بخاطر اینه که یه مدت از خدا دور شدم امیدوارم خدا منو ببخشه چون پشیمونم یه کم حالم بهتر بشه دوباره میشم همون آدم قبل میخوام یکی از بهترین بنده هاش بشم از همگی التماس دعا دارم🙏😢

خدایا همه چیو میسپارم به خودت..❤️

من یه ماهه درگیر بیماری شدم خیلی حالم بده میدونم فقط بخاطر اینه که یه مدت از خدا دور شدم امیدوارم خد ...

دقیقن انشالا زودتر سلامتی کاملتون رو به دست بیارین منم خیلی خدا رو دوست دارم و باورش دارم انگار همیشه باهامه تو قلبم حس میکنه یه چیزی گذاشته مراقبم باشه اما منم که بعضی موقات آدم بدی میشم و اونطور که میخواد نمتونم رفتار کنم😥

دقیقا مثل شب دیر میخابم صبح هم بعد نماز خوابم نمیبره

😭😭😭😭😔😔

دقیقا عین من

تا خوابم ببره ۹ صب شده که دوباره باید بیدار شمم😑😂

تا خوابم ببره ۹ صب شده که دوباره باید بیدار شمم😑😂

توی ماه رمضون خوندم فقط از اون موقع دیگ نماز صب نخوندم😐😢😢

توی ماه رمضون خوندم فقط از اون موقع دیگ نماز صب نخوندم😐😢😢

متاسفانه منم همینجورم ولی به خودم قول دادم این عادت بد رو کنار بزارم شبا زودتر بخوابم تا موقع نماز بیدار بشم

متاسفانه منم همینجورم ولی به خودم قول دادم این عادت بد رو کنار بزارم شبا زودتر بخوابم تا موقع نماز ب ...

اوهومم اگه شب نیت کنین حتمن صب بیدار میشین خود به خود چون روح و ذهنتون با خدا انس میگیره😍 البته حجابم بحث مهمیه باعث پاکی درون میشه اما اونم بغضی موقات تحت تاثیر قرار میگیرم فراموش میکنم😥

اوهومم اگه شب نیت کنین حتمن صب بیدار میشین خود به خود چون روح و ذهنتون با خدا انس میگیره😍 البته حجا ...

متاسفانه من از وقتی حجابمو کنار گذاشتم نماز خوندنمم یادم رفت حجاب خیلی مهمه 

متاسفانه من از وقتی حجابمو کنار گذاشتم نماز خوندنمم یادم رفت حجاب خیلی مهمه 

بله همینطوره حجاب در واقع ایمان ما رو نشون میده هر چقدم ایمانمون بیشتر شه بیشتر به دستورات خدامون اهمیت میدیم و تو هر دو دنیا رستگار میشیم.البته فک میکنم این روزا زندگی خیلی برا همه سخت و بی هیجان شده 😐😐

2790
2823
2791
2779
2792