بچه ها الانا که شاید خیلیاااااا تو زندگیشون مشکل دارن چه از لحاظ روحی مالی جسمی نمدونم به هر دلیلی حالا نگرانن بی قرارن بنظرم بهترین راههه که تو خونه هستیم و از اجتماع دوریم اینه از فرصت استفاده کنیمو به خدای بزرگمون نزدیک تر شیم و یه ارتباط قوی باهاش بسازیم که تا آخرین لحظه زندگیمون پایدار و پایدارتر بشه بنظرتون چطوری میتونیم؟ من خودم خیلی تنبلی میکنم برای نماز چطور ارادمون قوی کنیم❤؟
خداوندا، در هیچ لحظه تنهایم مگذار که جرئت تنها ماندن و تنها جنگیدن در من نیست..خداوندا، در هیچ نفسی دست محبتت را از روی سرم برندار،که بی مهر تو ذلیلم،هیچم، کم از هیچم.
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
همه میدونیم بالاترین قدرت خدا هست هر چی اون بخواد همونه خدا بزرگترینه اما باز خیلی وقتا به این قدرت شک میکنیم خیلی وقتا همه چیزو فراموش میکنیم غافل از این که بازگشت همه ی ما به خداستت دوست دارمم یه ارتباط خیلی دوستانه با خدای خودم داشته باشم اما نمتونم
خداوندا، در هیچ لحظه تنهایم مگذار که جرئت تنها ماندن و تنها جنگیدن در من نیست..خداوندا، در هیچ نفسی دست محبتت را از روی سرم برندار،که بی مهر تو ذلیلم،هیچم، کم از هیچم.
همین الان داشتم گریه میکردم که چشمم به تاپیکت افتاد،
عزیز دلم چرا گریع 😢😢😯
نماز سروقت اولش سخته تا بخوای عادت کنی ولی اگه تا ۴۰روز نمازاتو سروقت بخونی دیگه برای همیشه برات عاد ...
همش شیطون وسوسم میکنه نخونمم یا دیر بخونم
چشم امشب که نمتونم حالم خوب نیست ولی صبح اول نماز میخونم یه جا مینویسم شما روهم عزیزمم که بخونم😚❤