2777
2789
عنوان

خواهرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 561 بازدید | 33 پست
ایول ومت گرم حرفت درست بود واقعا من ک مادروپدر دیگه و خواهر دیگه دارم ینی چی مگه دشمن ادمن چیکار میک ...

دقیقا

من بارها شده خواهر شوهرم یه تیکه پرونده سکوت کردم و گذاشتم اروم شه  بعدش خودش عذر خواهی کرده 

ما با خواهرای خودموم بارها دعوامون شده با مادرمون بحثمون شده

یا اگرم حق با خواهر شوهرم  بوده عین خواهر خودم دعوام کرده شاید دعوا کردیم بارها ولی عین خواهر خودم جدایی نبوده یا من زنگ زدم یا اون اشتی کردیم

واقعا مگه ادم قراره چقدر عمر کنه که الکی دنبال این چیزا باشه و همدیگرو برنجونن

دقیقا من بارها شده خواهر شوهرم یه تیکه پرونده سکوت کردم و گذاشتم اروم شه  بعدش خودش عذر خواهی ...

ارع دقیقا با اونی ک میخای باشی تا اخر عمر شوهرو خانواده شوهر و باید ب عقایدشون عادت کنیم دلیل نیس ک بیای بد باشی وقتی بد باشی ب خودت بد کردی وگرنه چیزی نمیشع ب اونا بی احترامی کنی و بی عزتی کنی بخودت میکنی و از جلو چشمشون میفتی

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بابا جدایی نندازین  من وقتی عقد کردم مادرم دستمو گرفت گفت این خانوم (مادر شوهرم)از این به بعد ...

آفرین به شما. همه آدما مثل هم نیستن 

فکرمیکنن خواهرشوهر دشمن خونیه آدمه در مقابلش جبهه دارن. خودم هم عروسم هم خواهرشوهر ولی سنجیده رفت آمد میکنم و عادی

خدایاشکرت🌻
نشوره به جهنم دقیقا خونه خودشه تو آشغال دونی زندگی کنه.من میگم ما نمیتونیم سرزده یا یه ساعت قیل یا ک ...

من بی منطق نیستم فقط شما گفتی چون ظرفاش نشسته نمیزاره بی دعوت بریم ...خب امادگی نداره دیگه 

من حتی مجردیم مامانمم خوشش نمیومد کسی سرزده بیاد صرفا از جهت دفاع عروس نمیگم 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز