2777
2789
عنوان

خواهرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 561 بازدید | 33 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون گفته تو بشنو و نرو مادرشوهر منم همینه میگه برو من می‌شنوم و نمیرم چون یخ و یبس هستن اصلاحس صمیمیت ندارن 

خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋.          وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار... 
خو دعوت کنن پس هر ساعت بدون دعوت بریزن سرت خوبه؟؟ یا دوس داری قطع ارتباط باشی😐

نه من بچم ۹ماهشه من نمیتونم میگم خودشون بیان خوبه در کل اصلا نمیان یه جورین 

راست میگه عزیزم حتما خجالت میکشن یا راحت نیستن. منم زیاد خونه داداشام نمیرم تا دعوت کنن یا دیگه خییل ...

دقیقا ما هم بدون دعوت نمیریم چون زنداداشم حتی برا شب نشینی هم باید بهش از چند ساعت قبل خبر بدی بری خدا میدونه چه قد خونه کثیفه وظرف نشسته داره

با مادر شوهر و جاریم تو یه ساختمونیم برادر شوهرمم هم داره خونه میزاره طبقه بالایی ما.....مادرشوهرم ۳ماهه نیومده خونمون میگه پاهام درد داره.ولی هر روز میره طبقه چهارم به خونه پسرش نگا میکنه 

با مادر شوهر و جاریم تو یه ساختمونیم برادر شوهرمم هم داره خونه میزاره طبقه بالایی ما.....مادرشوهرم ۳ ...

بیخیال بابا راحتی.حالا مثل مادر شوهر خواهر من هر روز مثل سمج ها بیاد خوبه.قدر عافیت رو بدون.به نظر آدم های باشعورین که نمیخوان مزاحم زندگی عروس بشن

بیخیال بابا راحتی.حالا مثل مادر شوهر خواهر من هر روز مثل سمج ها بیاد خوبه.قدر عافیت رو بدون.به نظر آ ...

والا چه بدونم چون باهام صمیمی نیستن منم سعی میکنم باهاشون زیاد چیز نباشم 

خونه خودشه دلش نمیخاد بشوره ..منم باید باهام هماهنگ کنن هرچند سرزده میان 

نشوره به جهنم دقیقا خونه خودشه تو آشغال دونی زندگی کنه.من میگم ما نمیتونیم سرزده یا یه ساعت قیل یا کلا بدون دعوت تو عمرمون برا شام نرفتیم.اگه یکی دوست نداره بدون دعوت کسی بیاد خونش مختاره ولی خودشم بدون دعوت جایی نره.شما الان من هر چی بگم چون عروسی طرف عروس ما رو میگیری.از این آدمای بی منطقی که میگی عروس با چاقو خواهرشوهرش رو کشت میگی حقشه.منم با آدم بی منطق بحث نمیکنم ریپلای نکن

بابا جدایی نندازین  من وقتی عقد کردم مادرم دستمو گرفت گفت این خانوم (مادر شوهرم)از این به بعد ...

ایول ومت گرم حرفت درست بود واقعا من ک مادروپدر دیگه و خواهر دیگه دارم ینی چی مگه دشمن ادمن چیکار میکنن ک بیایم بدیشونو بگیم اصلن عادالانه نیس بعضی از رفتاراشون،منکه خیلی دوسشون دارم از خواهر خودم بیشتر راحتم باهاشون خیلی هم دوسشون دارم ،درضمن اگه چیزی هم میگن بخاطر خودمونه و حقیقته😊

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز