2777
2789
عنوان

معجزه خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 3081 بازدید | 65 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الهی شکر عزیز شما دعا یا ذکر خاصی میگین

ممنونم بله من آیت الکرسی زیاد میخونم 💚💚

ذکر یا ودود و یا باسط💚 

نیستی.. و کاش میدانستی نوشتن همین پنج حرفی چقدر دردناک است 😔🖤اگر دوس داشتید برای شادی روح برادرم فاتحه هدیه کنید 🙏
اره عزیزم ورزش کششی زیاااد برای قد  به پوستمم زیاد میرسیدم  یاسین زیاد میخوندم برای ازدو ...

راههای رسیدگی به پوستتو میگی گلم؟چه کارای انجام دادی؟

إِلَهِي كَيْفَ أَدْعُوكَ وَ أَنَا أَنَا، وَ كَيْفَ أَقْطَعُ رَجَائِي مِنْكَ وَ أَنْتَ أَنْتَ، إِلَهِي إِذَا لَمْ أَسْأَلْكَ فَتُعْطِيَنِي فَمَنْ ذَا الَّذِي أَسْأَلُهُ فَيُعْطِينِي، إِلَهِي إِذَا لَمْ أَدْعُكَ [أَدْعُوكَ ] فَتَسْتَجِيبَ لِي فَمَنْ ذَا الَّذِي أَدْعُوهُ فَيَسْتَجِيبُ لِي، إِلَهِي إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَيْكَ فَتَرْحَمَنِي فَمَنْ ذَا الَّذِي أَتَضَرَّعُ إِلَيْهِ فَيَرْحَمُنِي، إِلَهِي فَكَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَى عَلَيْهِ السَّلامُ وَ نَجَّيْتَهُ، أَسْأَلُكَ أَنْ تُصَلِّيَ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ، وَ أَنْ تُنَجِّيَنِي مِمَّا أَنَا فِيهِ، وَ تُفَرِّجَ عَنِّي فَرَجاً عَاجِلاً غَيْرَ آجِلٍ، بِفَضْلِكَ وَ رَحْمَتِكَ يَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِينَ

من مامانم سه تا رگ مغزیش بسته شده بود لخته داشت ماهم نمیدونستیم...خیلیییی حالش بد شد یه دفعه... رفتیم بیمارستان بستری کردن...دکترش یکی از بهترینای ایرانه...بهم گفت مامانتو خدا نگه داشت وگرنه خیلی وضعش خراب بود و معجزه است که الان سالمه...ماه محرم هم بود...اووووونقدر اون روزا تو بیمارستان قران میخوندم و گریه میکردم که نگو

عزیزم منم  یکی زو  دوست دارم جواب میده؟

من خیلی آیت الکرسی رو قبول دارم 

انشالله اگر قسمتتون هست و به صلاحتونه 

به مراد دلتون برسید

بسپارید به خدا که بهترینارو براتون رقم میزنه 💚

نیستی.. و کاش میدانستی نوشتن همین پنج حرفی چقدر دردناک است 😔🖤اگر دوس داشتید برای شادی روح برادرم فاتحه هدیه کنید 🙏
عزیز ختم ایت الکرسی گرفتی ؟به چه صورت گرفتی؟

نه تا حالا ختم نکردم متاسفانه 

راستش مدت کوتاهی هست دارم سعی میکنم بیشتر به خدا نزدیک بشم و.. نمیدونم چطوری هست و چه اصولی داره ختم گرفتن 💚