2777
2789
عنوان

معجزه خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 3081 بازدید | 65 پست
راههای رسیدگی به پوستتو میگی گلم؟چه کارای انجام دادی؟

عزیزم خیلی کارا 

اولیش اینه خیلی مواظبم تغذیم هستم مثلا کیک باشه و هویج من هویجو میخورم با اینکه خیلیییییییی وسوسه میشما 

بعد اینکه روزی شش لیوان اب میخورم 

هرروز دوبار صورتمو میشورم 

بخور بابونه زیاد میدم 

چندتا ماسکم هست مثلا سیب زمینی رنده شده با ابلیمو دراز میکم میذارم نیم ساعت بمونه 

بعد عرق کاسنی و شاهتره میخورم و خاکشیر 

دیگه ماسک سرکه سیب رقیق شده میزنم به پوستم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نگاه به خودتون کردین؟....

با دقت بیشتری نگاه کنین....عمیقتر.......باز هم عمیقتر....

.

.

یادتون باشه که حضور خود شما تو این دنیا معجزه ست...

شما کسی هستین که میتونه خیلی چیزا رو برای بهتر شدن تغییر بده...

.

.

باز هم به خودتون نگاه کنین...

عزیزم خیلی کارا  اولیش اینه خیلی مواظبم تغذیم هستم مثلا کیک باشه و هویج من هویجو میخورم با این ...

ممنون گلم😘😘😘

إِلَهِي كَيْفَ أَدْعُوكَ وَ أَنَا أَنَا، وَ كَيْفَ أَقْطَعُ رَجَائِي مِنْكَ وَ أَنْتَ أَنْتَ، إِلَهِي إِذَا لَمْ أَسْأَلْكَ فَتُعْطِيَنِي فَمَنْ ذَا الَّذِي أَسْأَلُهُ فَيُعْطِينِي، إِلَهِي إِذَا لَمْ أَدْعُكَ [أَدْعُوكَ ] فَتَسْتَجِيبَ لِي فَمَنْ ذَا الَّذِي أَدْعُوهُ فَيَسْتَجِيبُ لِي، إِلَهِي إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَيْكَ فَتَرْحَمَنِي فَمَنْ ذَا الَّذِي أَتَضَرَّعُ إِلَيْهِ فَيَرْحَمُنِي، إِلَهِي فَكَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَى عَلَيْهِ السَّلامُ وَ نَجَّيْتَهُ، أَسْأَلُكَ أَنْ تُصَلِّيَ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ، وَ أَنْ تُنَجِّيَنِي مِمَّا أَنَا فِيهِ، وَ تُفَرِّجَ عَنِّي فَرَجاً عَاجِلاً غَيْرَ آجِلٍ، بِفَضْلِكَ وَ رَحْمَتِكَ يَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِينَ
عزیزم خیلی کارا  اولیش اینه خیلی مواظبم تغذیم هستم مثلا کیک باشه و هویج من هویجو میخورم با این ...

منم پوستم کک و مک داره با این ماسکا فک نکنم برطرف شه 😞😞

جنبه‌ی محبت نداریم! ظرفیتمون که تکمیل شد، غرورمون سر ریز میشه، و سیل بی‌تفاوتی‌‌های ما افراد مهربون رو غرق میکنه. بعد آروم که گرفتیم، هاج و واج دنبال محبت می‌گردیم. آدم‌های عجیبی هستیم …

ما خونمونو تازه میخواستیم سفید کاری کنیم بعد گفتن گاز پیکنیکی روشن کنید زود خشک شه ما هم اوردیم روشن کردیم نزدیک کاشی هابود ک نزدیک اون کاشی ها هم رخت خوابارو جمع کرده بودیم گاز زده بود کاشی ها ترکیده بودن اوفتاده بودن رو زمین که نایلون انداخته بودیم شلنگ گاز هم گرم شده بود در اومده بود اتیش گرفته بود شانس اوردیم زودتر پدرم رفت خاپوششش کرد وگرنه همه چیزمون میسوخت تازه میخواستیم بریم خونه خاله ام اینا که نرفتیم خدا بدادمون رسید😑

جنبه‌ی محبت نداریم! ظرفیتمون که تکمیل شد، غرورمون سر ریز میشه، و سیل بی‌تفاوتی‌‌های ما افراد مهربون رو غرق میکنه. بعد آروم که گرفتیم، هاج و واج دنبال محبت می‌گردیم. آدم‌های عجیبی هستیم …
کک و مک که خیلی قشنگه اکثر هالیوودی ها دارن

اونا تو هالیودن ما تو ایران  نظر من با اونا متفاوته و کک هایه من از شانسم قشنگ نیستن  و خیلی زیادن و همه جایه صورتم هستن

اونا تو هالیودن ما تو ایران  نظر من با اونا متفاوته و کک هایه من از شانسم قشنگ نیستن &n ...

عزیزم من الان یکی بهم گفت تو کتاب بوعلی سینا نوشته بلال و ذرت نخوری و اب نخود برای کک و مک خوبه حالا از صحتش اطمینان ندارم