2777
2789
عنوان

معجزه خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 3081 بازدید | 65 پست
عزیزم میشه یه کم توضیح بدی ممنونم

عزیزم یه دختر تنها و زودرنج بودم که اصلااااا فکرشو نمیکردم ازدواج کنم 

همسرم خیلی ناگهانی وارد زندگیم شد و در لحظه طوری عاشقم شد که خودمم تعجب میکنم از همه نظر عاااالیه ظاهری مالی خانوادگی تحصیلی اخلاقی خودمم موندم تو کار خدا ... 

البته معجزه های دیگه ای هم تو زندگیم بوده مثلا پوست خیلی بدی داشتم که عالی شد و قدم تو سن بیست سالگی نه سانت بلند شد

ببین گلم ما مشکل ژنتیک داریم یه دخترم مشکل حرکتی داره..دیگ نا امید شدم فکر میکردم دیگ هیچ وقت نمیتونم بچه سالم داسته باشم..ولی یه روز یه خانمی ک خیلی دشمنی داره باهام و خیلی ام سنگ تو زندگیم انداخت ک ابرومو برد بهم گفت تو هیچ وقت مادر نمیشی..این حرفش و ک شنیدم حس کردم یه کتری اب جوش ریختم روم..همون لحظه از خدا درخواست بچه کردم بعد ۱۰ روزش تست زدم مثبت بود..هیچ وقت فکر نمیکردم اینجوری بچه دار بشم..اگ خدا این بچه رو نمیدادمن باید زندگیمونو میفروختم و تو یه کشور دیگ خرج این بچه میکردیم..ولی الان این بچه رو سپردمش بخدا ته دلم میگه سالمه سالمه..چون میدونم خدا جواب دلشکسته ها رو میده..این یه معجزه بود برای من

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم یه دختر تنها و زودرنج بودم که اصلااااا فکرشو نمیکردم ازدواج کنم  همسرم خیلی ناگهانی وارد ...

ایشالا همیشه خوشبخت و سلامت باشی در کنار همسر محترمت نذر خاصی یا دعا خاصی کردی

تعریف میکنی من برات صلوات فرستادم 

ممنون از لطفت شما هم به خاسته تون برسین 

بچه دار شدنم چون دکترا دیگه بهم گفته بودن که که نمیتونم ولی شد 

خدایا شکرت 🙏

واسه حاجتم میشه صلوات بفرستین 
مهریما خودتم تجربه ایی داری در این زمینه 

بله مادرم سرطان داشت یه سینه شو برداشتن بعد چن وقت گفتن یه چیز مشکوک دیگه پیدا شده باید سینه دیگرو بردارن ولی خب خدارشکر دکترابعد دوتا آزمایش گفتن چیزی نیست

خدابزرگه🥰

بله خیلی زیاد.. 

قابل گفتن نیس

فقط میتونم بگم خدایا شکرت💚

نیستی.. و کاش میدانستی نوشتن همین پنج حرفی چقدر دردناک است 😔🖤اگر دوس داشتید برای شادی روح برادرم فاتحه هدیه کنید 🙏