2777
2789
عنوان

کا اگاه سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 1051 بازدید | 92 پست
سلام حتما همین کار رو میکنم 

سلام اوپرا جان.. دیشب نبودین؟ برگشت به من گفت من دوست پسر شمام که شما پسر جوانمرد هستین😐 میگفت شما ( پسر جوانمرد) مافیای سایت هستین، گفتیم دیدی که ای پی ها یکی نیستن برگشته میگه شما بهش گفتین خبیث و اونم برا این باز تایپک زده ‌ به خدا دیوانه بود

زیبایی و قدرت یک زن، به باورهایش است، به میتوانم هایی که هر روز به خودش می گوید♥️

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

سلام اوپرا جان.. دیشب نبودین؟ برگشت به من گفت من دوست پسر شمام که شما پسر جوانمرد هستین😐 میگفت شما ...

سلام دختر گل‌

من خیلی شرمنده هستم که این روزها اینجا بخاطر این چیزا غمگین شدی 

ایشون چند روز بود از این حرفها میزدن

توی آخرین تاپیک شون هم گفتند تحت تاثیر بقیه این حرف رو زدن

ولی رک بگم من از این رفتارهای زشت جمعی بدم میاد که دنبال هم حدسیات احمقانه میزنن  

و‌هرگز مامان مهفام رو حلال نمیکنم که باعث این زنجیره شدن

به هر حال ما یاد میگیریم که قوی تر بشیم و بعضی ها هم متوجه میشن حرف مفت بزنن قطع کاربری میشن

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5485901/بچه-ها-من-گم-شدم?postId=166626184 

سلام دختر گل‌ من خیلی شرمنده هستم که این روزها اینجا بخاطر این چیزا غمگین شدی  ایشون چند روز ...

دشمنتون شرمنده باشه، شما و تایپک هاتون باعث شدین ازتون چیزهای مفید زیادی یاد بگیرم و همیشه براتون ارزوی بهترین ها رو داشتم و دارم.. بله دیشب دیدم این تایپک رو و این خانوم واقعا دنبال هیچی نبود و خیلی ها میگفتن چندین کاربری دیگه دارن ازش که مهم نیست و از خدا میخوام که این تهمت ها به خودشون برگرده تا دردش رو بچشن..اینجا به شما و تایپک های خوبتون نیاز داره❤ مامان مهفام از اون دسته کاربرهای منفوری شد که هرجایی ببینیمیش فقط براش گزارش میزنیم. خداروشکر که دیشب نبودی و باهاش هم صحبت نشدی 

زیبایی و قدرت یک زن، به باورهایش است، به میتوانم هایی که هر روز به خودش می گوید♥️
😝چارش فقط بی محلیه

من با بولدوز صاقشون میکنم طرفدار خشونتم

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
😕بهت نمی اومد انقد خشن باشی

گاهی خشونت لازمه 😁

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

سلام عزیزم چند تا سوال داشتم لطف میکنید کمکم کنید

درمورد ثبت نام خرید خدماتی آموزش و پرورش میخاستم بدونم تاکی مهلت داره؟شرط سنی داره؟بیشتر چه رشته هایی میخان؟ببخشید زیاد پرسیدم

😍😍خدایا شکرت
سلام عزیزم چند تا سوال داشتم لطف میکنید کمکم کنید درمورد ثبت نام خرید خدماتی آموزش و پرورش میخاستم ...

سلام عزیزم ❣️❣️❣️ فدات شم من شاخه غیردولتی مشغولم و استخدام نیستم از این مباحثی که پرسیدین متاسفانه اطلاعی ندارم . موفق باشید ❤️❤️❤️❤️

سلام عزیزم ❣️❣️❣️ فدات شم من شاخه غیردولتی مشغولم و استخدام نیستم از این مباحثی که پرسیدین متاسفانه ...

ممنون عزیزم لطف کردید جواب دادید.در پناه حق💖💖

😍😍خدایا شکرت
ممنون عزیزم لطف کردید جواب دادید.در پناه حق💖💖

فدا مدا 💟💟💟

من با بولدوز صاقشون میکنم طرفدار خشونتم

سلام.جسارتا دوتا نکته.شما وقتی بقول خودتون به سن ازدواج حساسیت نشون میدین خواه ناخواه نوعی واکنش به زندگی شخصی وزناشویی دیگرانه،چون یه عده هستن تو اون سن ازدواج کردن واصطلاح کودک همسری واینها واقعا مناسب نیست ومعنا نداره چرا چون چطور میشه مثلا طرف تا سن فرضا ۲۰ سالگی کودک باشه ویه دفعه بعش بشه آدم بالغ وعاقل.سن ازدواج هر شخصی واقعا به خودش مربوطه چه بالا باشه چه پایین چه میانسال خود ازدواج هم در کل مستحبه.مثل این میمونه که بگن سن بالاهایی که هنوز ازدواج نکردند ترشیده هستند که اینم نوعی توهین ودخالته یا بگن کسانی که دیر ازدواج کردند دیگه کسی نخواستشون وپیر شدن ویا بیوه ها ومطلقه ها سهم مجرد ها رو بردن،همه اینها جسارت ودخالته ونادیده گرفتن حریم زندگی شخصی دیگران.درمورد مهریه هم اصلش طبق قرآن باید باشه ونبودش اصلا امکان پذیر نیست،تو عقد دائم که اگه هم نگن چیزی مهرالمثل تعیین میشه وتوعقد موقت هم عدم تعیینش باعث بطلان عقد هست.

#نه_به_فمینیسم