2777
2789
عنوان

کا اگاه سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 1051 بازدید | 92 پست
سلام.جسارتا دوتا نکته.شما وقتی بقول خودتون به سن ازدواج حساسیت نشون میدین خواه ناخواه نوعی واکنش به ...

سلام عزیزم بعضی از تصمیمات شخصی ما بعد اجتماعی هم دارن مثل همین کودک همسری ( البته به هیچ عنوان قصد جسارت ندارم ممکنه یه عده معدود با وجود سن کم بسیار عاقلانه تصمیم گیری کنن )  یا ازدواج بدون بلوغ فکری و عاطفی ( چه از طرف خانم چه از طرف آقا ) که میتونه موجب اشفتگی روحی خانواده و حتی طلاق بشه . هیچ عقل سلیمی نمیتونه منکر این نکته بشه که یک خانم یا آقا با بلوغ فکری و عاطفی قطعا فرزندان بهتری تربیت میکنه و محیط ارومتری برای زندگی خانواده میتونه فراهم کنه و ... . ولی مهریه تصمیم کاملا شخصیه و من خودم به هیچ عنوان اعتقادی بهش ندارم و ترجیحم گرفتن حضانت و وکالت طلاق بود .

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
سلام عزیزم بعضی از تصمیمات شخصی ما بعد اجتماعی هم دارن مثل همین کودک همسری ( البته به هیچ عنوان قصد ...

اونکه شما یه سری درخواست ها داشتین در مقابل مهریه کلان بله ولی اصل مهریه حتی یه شاخه گل حتما باید باشه.درضمن چطوره کسی که یک روز زیر ۱۸ سال هست بهش میگن کودک.!!!درسته کسی به مثلا بالای ۲۵ بگه پیر همسری؟!!!واقعا خنده داره دیگه.واینکه الان با آمار ثبت احوال که سالانه ارائه شده با افزایش سن ازدواج طلاق هم بیشتر شده ومیانگین سنی ازدواج حدود ۲۴ تا ۳۰ هست ولی طلاق بیشتر هم شده.در کل تصمیم ازدواج کردن یا نکردن هر شخصی واقعا به خودش مربوطه شاید یکی ۵۰ سالگی تازه بخواد اولین ازدواج رو داشته باشه به انتخاب خودش واز نظر اجتماعی همین ها هم تبعات خاص خودشون رو دارند ولی نمیشه به همه گیر داد وخیلی ها هم تو سنین بالا ازدواج کردند که حوصله بچه داری ندارن وتا اون زمان کارشون به روابط نامشروع وبدون چارچوب کشید وپشیمون شدند ویا طلاق گرفتند یا اینکه از نظر یه عده بیوه زن یا مطلقه با مجرد نباید ازدواج کنه چون تبعات اجتماعی داره از نظر اونا ولی خب بازهم تصمیم شخصی دو طرفه اس

#نه_به_فمینیسم

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

اونکه شما یه سری درخواست ها داشتین در مقابل مهریه کلان بله ولی اصل مهریه حتی یه شاخه گل حتما باید با ...

من الان دلیل بحث شما رو متوجه نمیشم ولی اوکی حق با شماست 😊

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام