2777
2789
عنوان

کا اگاه سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 1051 بازدید | 92 پست
@اوپرا  

عزیزم یه پست مونده به اخرم رو بخون . سریع منو تگ کن شما نمیخواد جوابشون رو بدی

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کدوم رو میمونمت ؟ میدونی که من خنگم 😂

تو عشق منی ❤️❤️❤️

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
@پارسال     @نی_نی_یار_شب     @نی_نی_یار_5     بی توجه به ...

@اوپرا  

این پست رو میگم هر کی حرف زد بگو من کاربری دومتم و تگم کن خودم میدونم باهاشون چکار کنم 😁😁😁

سلام چی شده زیبا؟؟

سلام خوبی عزیزم ❤️ از دیروز دارن جو میدن اوپرا و جوانمرد یه نفرن برای معروفیت خودشون و از حسادت همه چی میگن

😂😂😂😂😂😂 من خودم توهم زدم که کاربری چندم خودمم 😆😆😆😆 عجب روزگاری شده

کاربری بیستم منی 🤣

😂😂😂😂😂😂 من خودم توهم زدم که کاربری چندم خودمم 😆😆😆😆 عجب روزگاری شده

جدی نگیرید اینا هر از گاهی به یه کاربر گیرمیدن یه مدت به هارلی یه مدت نازنین االانم شما عقده دیده شدن دارن هرکی هرچی گفت اگه توهین بود نی نی یارو تگ کنین وگرنه محلشون نزارید

قربونت تو خوبی؟این حرفارو از کجا شون در میارن روانین بخدا

از اون درک نداشته و مغز کوچکشون 😁

سلام حتما همین کار رو میکنم 

کاربرای قدیمی یا حداقل چند ساله اینجا میشناسن شمارو کسایی که عضویتشون چند ماهه یا نهایتا یه سالس فقط دنبال جنجال و نشون دادن خودشون به یه طریقی هستن درگیرشون نشو وگرنه خستت میکنن 

از اون درک نداشته و مغز کوچکشون 😁

هر کابری یکم دوست و طرفدار پیدا میکنه اینجور اذیتش میکنن انقد حسادت و کینه تو دلشون پرورش میدن که تو زندگی شخصیشونم کلی تنش و در گیری با خانواده شوهر و مادر و پدر دارن

هر کابری یکم دوست و طرفدار پیدا میکنه اینجور اذیتش میکنن انقد حسادت و کینه تو دلشون پرورش میدن که تو ...

دقیقا دردشون همینکه نمیتونن بقیه رو ببینن . امضات 🤣🤣🤣🤣