2777
2789
عنوان

کا اگاه سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 1051 بازدید | 92 پست
حالا انگار با ازدواج و بچه دار شدن زود چه کار مهمی در حق بشریت و جهان انجام دادن

قسم‌ میخورم اون ادم مشکل داشت وگرنه مگه میشه تا این حد مریض و بیکار؟؟؟

زیبایی و قدرت یک زن، به باورهایش است، به میتوانم هایی که هر روز به خودش می گوید♥️
کاش جوابگو باشه

اره واقعا 

من فکر میکردم بعد اینکه نی نی یار جوابشو بده پشیمون بشه حداقل عذر خواهی کنه 

ولی بر عکس شد

مالـفیسـنت :                                     Maleficent یا مـالفیسِـنت ؛ ملکه قلمرو جادویی مـوزر || یک پری جوان با دو بال بزرگ وزیـبا💫            "اِستِفان ، جوانک روستایی جاه طلبی که درجنگلی در دور دست ها، مالفیسنت را می یابد و به او کمک می کند ... و این ، آغاز یک رابطه احساسی میان یک پری و انســـان می شود؛  غافل از آنکه، استفان ،در اندیشه رسیدن به تاج وتخت پادشاهی بود. که شرط آن ،بال های زیبای مالفیسنت بود (زیرا شاه مالفیسنت را بسیار قدرتمند میدانست و به دنبال نابودی او بود ...)                        شب هنگام ، مالفیسنت ، استفان را دید ؛ با خوشحالی به سمتش پرید ، بال هــایش را بست و سرش را بر شانه ی او گذاشـت و لبخند زنان به خواب رفــت.                     سحرگاه چشمانش را باز کرد ، استفان را ندید ؛ خواست دنبالش بگردد ، امـا زمین خورد ؛ بالــــهایش نبود ... استفان بالهایش را بریده بود ... وآن روز تبدیل شد به پری شرور ... او شرور نبود ... انسانها او را مالیفسنت کردند.. " اگه دوست داشتید حرفی بهم بگید، اینجا بنویسید7090

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره واقعا  من فکر میکردم بعد اینکه نی نی یار جوابشو بده پشیمون بشه حداقل عذر خواهی کنه  ...

انگار به هدفش رسید

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
یادته چطوری از اینجا رفت و هنوز که هنوزه اینجا علیه اش تهمت میسازن؟؟

اره هنوز تاپیکاشو یادمه 💔

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
 قسم‌ میخورم اون ادم مشکل داشت وگرنه مگه میشه تا این حد مریض و بیکار؟؟؟

فقط کمبود عقل و احمق بودن میتونه دلیل اینکار باشه

من اپرا رو نمیشناسم ولی وقتی تاپیکشو خوندم فقط تونستم بخندم به احمق بودنش 

چه دنیای کوچیکی دارن بعضی ادما 

فقط کمبود عقل و احمق بودن میتونه دلیل اینکار باشه من اپرا رو نمیشناسم ولی وقتی تاپیکشو خوندم فقط تو ...

اوپرا حتی درخواست کسی رو قبول نمیکنه که دردسر ساز نشه ولی کسانی هستن که تو پیام ها فروش های کلان دارن از اینجا از فال و پکیچ !! واقعا چرا کسی ک مفیده و دو تا تایپک درست حسابی داره باید عرصه بهش تنگ بشه و بره؟؟

زیبایی و قدرت یک زن، به باورهایش است، به میتوانم هایی که هر روز به خودش می گوید♥️
تازه شروع شده هارلی رو یادتونه ؟

اره  اون بیچاره هم بخاطر همین چیزا رفت☹

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃

بچه ها نی نی یار تاپیکش رو باز کرده

مالـفیسـنت :                                     Maleficent یا مـالفیسِـنت ؛ ملکه قلمرو جادویی مـوزر || یک پری جوان با دو بال بزرگ وزیـبا💫            "اِستِفان ، جوانک روستایی جاه طلبی که درجنگلی در دور دست ها، مالفیسنت را می یابد و به او کمک می کند ... و این ، آغاز یک رابطه احساسی میان یک پری و انســـان می شود؛  غافل از آنکه، استفان ،در اندیشه رسیدن به تاج وتخت پادشاهی بود. که شرط آن ،بال های زیبای مالفیسنت بود (زیرا شاه مالفیسنت را بسیار قدرتمند میدانست و به دنبال نابودی او بود ...)                        شب هنگام ، مالفیسنت ، استفان را دید ؛ با خوشحالی به سمتش پرید ، بال هــایش را بست و سرش را بر شانه ی او گذاشـت و لبخند زنان به خواب رفــت.                     سحرگاه چشمانش را باز کرد ، استفان را ندید ؛ خواست دنبالش بگردد ، امـا زمین خورد ؛ بالــــهایش نبود ... استفان بالهایش را بریده بود ... وآن روز تبدیل شد به پری شرور ... او شرور نبود ... انسانها او را مالیفسنت کردند.. " اگه دوست داشتید حرفی بهم بگید، اینجا بنویسید7090

@پارسال  

@نی_نی_یار_شب  

@نی_نی_یار_5  

بی توجه به حرف نینی یار تاپیکتون رو قفل کردین و منم اینجا جوابتون رو میدم 

الانم پس کامنت نذار منم ۲۴ ساعت انلاینم و کاربری ۲۱ اوپرام

ایشون تعلیق شد

ممنونم از حضور و پیگیریتون ❤️❤️❤️ خسته نباشید 🌺🌺🌺