2777
2789
عنوان

کا اگاه سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 1051 بازدید | 92 پست
اپرا مگه با کی ازدواج

با یه اقای اهل سنت

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خوشبخت باشین گلم باید قبول کنیم ما قاضی نیستیم

❤️❤️❤️

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

میگه اوپرا تبلیغ ازدواج دیر و بچه نداشتن کرده!! یعنی خاک بر سر کسی که با حرف ادم مجازی نخواد ازدواج کنه و بچه بیاره. داشت میمیرد از زور حسادت و کینه و قلب سیاه. ظهر نی نی یار گفت ک اوپرا و پسر جوانمرد یکی نیستن کوتاه بیا نیست که

زیبایی و قدرت یک زن، به باورهایش است، به میتوانم هایی که هر روز به خودش می گوید♥️

ولشون کن بابا اینا یه سری ادم حسودن که تو زندگی واقعیشون کلی مشکل دارن نمیتونن کاریش کنن میان اینجا عقده هاشونو میریزن بیرون

برای حل شدن مشکل داداشم یه صلوات میفرستی😔
یه تاپیک زده با عنوان خیانت خیانت خیانت بخون برگات بریزه

همین الان برگ برام نذاشت

ازدواج با اهل سنت که حرام نیست چیش عجیب؟

نمیدونم والا

@پارسال  

من دنبال دعوا نیستم ولی باید بگی بر چه اساسی همچین تهمت هایی میزنی ؟!

بر اساس تهومات خودت؟!

میدونی چند نفر امشب نسبت به این ادم بد دل شدن؟ اگه حرفت دروغ باشه که هست چطور وجدانت راحت میمونه؟

اگه واقعا مردی جواب سوالامو بده؟

مالـفیسـنت :                                     Maleficent یا مـالفیسِـنت ؛ ملکه قلمرو جادویی مـوزر || یک پری جوان با دو بال بزرگ وزیـبا💫            "اِستِفان ، جوانک روستایی جاه طلبی که درجنگلی در دور دست ها، مالفیسنت را می یابد و به او کمک می کند ... و این ، آغاز یک رابطه احساسی میان یک پری و انســـان می شود؛  غافل از آنکه، استفان ،در اندیشه رسیدن به تاج وتخت پادشاهی بود. که شرط آن ،بال های زیبای مالفیسنت بود (زیرا شاه مالفیسنت را بسیار قدرتمند میدانست و به دنبال نابودی او بود ...)                        شب هنگام ، مالفیسنت ، استفان را دید ؛ با خوشحالی به سمتش پرید ، بال هــایش را بست و سرش را بر شانه ی او گذاشـت و لبخند زنان به خواب رفــت.                     سحرگاه چشمانش را باز کرد ، استفان را ندید ؛ خواست دنبالش بگردد ، امـا زمین خورد ؛ بالــــهایش نبود ... استفان بالهایش را بریده بود ... وآن روز تبدیل شد به پری شرور ... او شرور نبود ... انسانها او را مالیفسنت کردند.. " اگه دوست داشتید حرفی بهم بگید، اینجا بنویسید7090

یه دسته سومم هست مثه من که اصلا نمیدونن اپرا که بود و چه کرد😐😐

پس سه دسته شده خخخخ

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
صلوات بفرستید بابا.تموم شد رفت.واقعا ارزش بحث‌نداشت این موضوع.

تازه شروع شده هارلی رو یادتونه ؟

میگه اوپرا تبلیغ ازدواج دیر و بچه نداشتن کرده!! یعنی خاک بر سر کسی که با حرف ادم مجازی نخواد ازدواج ...

حالا انگار با ازدواج و بچه دار شدن زود چه کار مهمی در حق بشریت و جهان انجام دادن

@پارسال     من دنبال دعوا نیستم ولی باید بگی بر چه اساسی همچین تهمت هایی میزنی ؟! بر اس ...

کاش جوابگو باشه

هرشب و هر روز اینجا میان میگن حس ششمیم به بهونه اش پول میگیرن و فال میگیرن پی وی و تلگرام و هر روز میگن گوشت و مرغ نداریم ملت و اینجا تیغ میزنن اینا تبلیغ نیست؟! از ظهر ناراحتم برا اوپرا

زیبایی و قدرت یک زن، به باورهایش است، به میتوانم هایی که هر روز به خودش می گوید♥️