2777
2789
عنوان

بچه ها من گم شدم 😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1208 بازدید | 28 پست

سه چهارم مغزم اضافات هست نیاز به خونه تکونی دارم تا آروم بگیرم 

خیلی وقته حرفهای دیگران اذیتم نمیکنه میخوام سال 99 پر رو، پوست کلفت،و بیخیال زندگی کنم اما میخوام رک باشم جواب بدم مظلوم نباشم  و خودخوری نکنم💪💪💪💪  

کسی نبود شما هم چیزی بگید تا استفاده کنیم

خیلی وقته حرفهای دیگران اذیتم نمیکنه میخوام سال 99 پر رو، پوست کلفت،و بیخیال زندگی کنم اما میخوام رک باشم جواب بدم مظلوم نباشم  و خودخوری نکنم💪💪💪💪  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دقیقا همبن مشکلم هست چیزی نمیگم میخام رو فرصت مناسب بگم دیگه نمیگم میشه عقده و کینه 

کم کم جمع میشه بزرگ میشه. 

واسه شروع ازین به بعد هر چیزی رو همون موقع حل کن اگه هم نشد بپذیرش و فراموشش کن. 

دیگه برنگرد به عقب و یادت بیار. تمام شده فرض‌ش کن. 

انشاالله دلت آروم شه 🙏🙏🙏🙏

نور خواهی مستعد نور شو.... 
کم کم جمع میشه بزرگ میشه.  واسه شروع ازین به بعد هر چیزی رو همون موقع حل کن اگه هم نشد بپذیرش ...

تو همین هفته یکی از خانواده ام باعث شد خیلی اذیت بشم امروز بخودم گفتم زنگ بزنم رک بهش بگم زنگ زدم جواب نداد الان حالم خوبه میگی بهش بگم یا بزارم وقتی دیدمش بگم شاید تا یکسال نبینمش 

تو همین هفته یکی از خانواده ام باعث شد خیلی اذیت بشم امروز بخودم گفتم زنگ بزنم رک بهش بگم زنگ زدم جو ...

اگه فک میکنی گفتنت حالت رو ممکنه بدتر کنه یا مشکل بزرگ تری پیش بیاد اصلا نگو و بهش فکر نکن.

کم کم جمع میشه بزرگ میشه.  واسه شروع ازین به بعد هر چیزی رو همون موقع حل کن اگه هم نشد بپذیرش ...

میخام دبگه نزارم هیچ چیز و هیچ کس حالمو خراب کنه تمام بدبختی هام از جایی شروع میشه که وقتی کسی بهم نارو زده ازم کمک میخاد نمیتونم نه بگم 

میخام دبگه نزارم هیچ چیز و هیچ کس حالمو خراب کنه تمام بدبختی هام از جایی شروع میشه که وقتی کسی بهم ن ...

پس در نهایت احترام بهش بگو. 

رو قدرت نه گفتن هم تمرین کن

اولش سخته ولی بعدش عادت میکنی. 

پس در نهایت احترام بهش بگو.  رو قدرت نه گفتن هم تمرین کن اولش سخته ولی بعدش عادت میکنی.

آره محترمانه بگم حق با توست 

اگه فک میکنی گفتنت حالت رو ممکنه بدتر کنه یا مشکل بزرگ تری پیش بیاد اصلا نگو و بهش فکر نکن.

نه آروم بگم مشکلی پیش نمیاد 

از تهمت نزدن و موش ندواندن شروع کنید 

آروم آروم آرامش بهتون بر می گرده

مرکز توجه زندگی تون خودتون باشید و اجازه ندید دیگران باعث بشن رفتارهایی کنید که از اخلاق بدور هست  

از تهمت نزدن و موش ندواندن شروع کنید  آروم آروم آرامش بهتون بر می گرده مرکز توجه زندگی تون خو ...

میخایی آب بیارم خاموشت کنم هر چی میکنی آروم نمیگیری عزیزم حقیقت تلخه   شکر خدا کلا تمام زندگیت نی نی سایت هست دغدغه دیگری نداری  من مجازی به پوست پیاز نمیگیرم فقط میایم اینجا تخلیه بشم اضافی های مغزمو دور بریزم اینجا 😂😂😂 از سال 96 عضو شدم چندین کاربری دارم یادم نمیاد کی چی بهم گفته کاش همه زندگی مثل نی نی سایت بود آقای جوانمرد متاهل مافیای نی نی سایت گفتم دیگه ریپلایم نکن،، بدبخت به زن و بچه ات چی میکشن از دست تو  😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

میخایی آب بیارم خاموشت کنم هر چی میکنی آروم نمیگیری عزیزم حقیقت تلخه   شکر خدا کلا تمام زندگیت ...

@نی_نی_یار_شب     لطفااااا رسیدگی کنید

این خانم ظهر تاپیک زده و تهمت زده که اوپرا و پسر جوانمرد یکی هستن

و اخطار گرفته

اما هنوز دست بردار نیست

دوباره تاپیک زده و حاشیه ایجاد میکنه

مگه پشت سر کاربرا تاپیک زدن ممنوع نیست؟

@نی_نی_یار_شب این خانوم علنا داره بی ابرو میکنه اوپرا رو و ول کن نیست حتی ای پی ها چک شدن که جوانمرد نیست چطور میزارین یه کاربر مریض چوب حراج بزنه به ابرو کاربر دیگه ای؟؟؟ میشه تایپک بزنین و خاتمه بدین ؟؟

زیبایی و قدرت یک زن، به باورهایش است، به میتوانم هایی که هر روز به خودش می گوید♥️
از تهمت نزدن و موش ندواندن شروع کنید  آروم آروم آرامش بهتون بر می گرده مرکز توجه زندگی تون خو ...

اوپرا کاش خودت زودتر بیای

دقیقا صبر میکنن تا نصف شب که نباشی و تا دلشون بخواد به قول شما موش بدوونن