2777
2789
عنوان

بچه ها من گم شدم 😭😭😭😭

1208 بازدید | 28 پست

امروز تصمیم گرفتم خودمو پیدا کنم تو مشکلات زندگی و در میان حسادت ها، غصه ها و غم ها، بدیهای دیگران، یکساله هی کم آوردم تا اینکه یکساله کلا گم شدم  اگه قراره بدی‌ها را به دل بگیرم و انتقام بگیرم پس شخصیت واقعی خودمون چی میشه 😪😪😪😪

خیلی وقته حرفهای دیگران اذیتم نمیکنه میخوام سال 99 پر رو، پوست کلفت،و بیخیال زندگی کنم اما میخوام رک باشم جواب بدم مظلوم نباشم  و خودخوری نکنم💪💪💪💪  

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

مادر شوهر، خواهر شوهر، جاری، دوست، خانواده خود آدم هر یکی یه ذاتی داره اگه از هر کدوم کینه به دل بگیریم و به فکر انتقام باشیم راه خودمون گم میکنیم 

خیلی وقته حرفهای دیگران اذیتم نمیکنه میخوام سال 99 پر رو، پوست کلفت،و بیخیال زندگی کنم اما میخوام رک باشم جواب بدم مظلوم نباشم  و خودخوری نکنم💪💪💪💪  

خودتو بزن ب بی خیالی

بالاخره منم آنلاین شاپ خودمو تاسیس کردم 🥳👏کلی لباس فوق ناز واسه کوچولوها دارم آیدی پیجمم اینه :happy.child.iran بچها فالوم کنین هر روز پست جدید میذارم 🇮🇷😘🤗پسر خوشگلمو 😍که در بالا مشاهده میفرمایید از اولین ثانیه های زندگیش تا بحال همینطور چشم بازه این پسره،نمیخوابه که😩بس که شیطونکه

کیا مثل من فکر میکنن گم شدن 😪😪😪😪 بیایید خودمون پیدا کنیم به گذشته برگردیم ببینیم چقدر از خود اصلی مون فاصله گرفتیم 

همه چیز رو ببخش و بریز دور. 

نگه ندار تو ذهنت و قلبت. 

اگه قراره حرف بزنی دعوا کنی فکر کنی همون جا انجامش بده دیگه مشکل رو با خودت حمل نکن تا بزرگ و بزرگ تر شه. 

گذشته ها رو دفن کن و دوباره شروع کن. 

یادت هم باشه همیشه این نیز بگذرد. 

نور خواهی مستعد نور شو.... 
زمان ما وقتی گم میشدی پدرمادرت پیدات میکردن دونفری میزدنت میگفتن چرا گم شدی برو خداروشکر کن فقط ...

اتفاقا یکی از دلایل گم شدنم پدرم بودن 😂😂😂

همه چیز رو ببخش و بریز دور.  نگه ندار تو ذهنت و قلبت.  اگه قراره حرف بزنی دعوا کنی فکر ک ...

دقیقا همبن مشکلم هست چیزی نمیگم میخام رو فرصت مناسب بگم دیگه نمیگم میشه عقده و کینه