2777
2789
عنوان

اختلاف سنی بچه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 1132 بازدید | 88 پست
استرس بدترین مانعه میگن ویتامین ها توی بارداری خیلی مهمه تو دوران پریودیت قووتو بخور خودت به شوهرم ع ...

بعله استرس منو به این وضع کشونده دعا کنین برام اگه خدا بخواد میشه هر موقع صلاحمونه بشه من خودم تک فرزندم و میدونم که سخته 

به نظرم هر زوجی که باهم خوبن و تفاهم دارن و اعصاب و اخلاق متعادلی دارن حداقل دوتا بچه روبیارن قسمت مالیش درست میشه 

بلاخره ما شیعه هستیم خدا کمک میکنه

دیر به فکر افتادین با این فاصله ی سنی دیگه به درد هم نمیخورم جز بحث و دعوا تو‌دوره های مختلف مگر این ...

عزیزم دختر اولم الان دقیقا 4 سال و نیمه شه ، من دارم به این فکر میکنم که الان اقدام کنم که تا پنج سال و نيميش بیاد یا کلا صبر کنم سال دیگه که تا وقتی که دنیا اومد کلاس اولش به یه جایی رسیده باشه ...

فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسر منم ۶ سالشه ولی دیگه بیارمم بدردش نمیخوره نمیارم 

بدرد الانش شاید نخوره ولی بزرگ بشن خیلی به هم نیاز دارن ، مطمئن باش 

الان خوبه که الان اقدام نکنی باید بزاری کلاس اولش تموم شه بعد ولی پیش  دبستانی خیلی مهم نیست اگ ...

آخه ترسم فقط از کروناست اگر نه اصلا شک نمی کردم 

عزیزم دختر اولم الان دقیقا 4 سال و نیمه شه ، من دارم به این فکر میکنم که الان اقدام کنم که تا پنج سا ...

پس بهتره الان اقدام کنین که همونطور میدونین شاید مدتی هم به طور طبیعی طول بکشه تا به نتیجه برسید شاید هم همون بار اول موفق بشین 

اما الان اقدام کنین بهتره چون شدیدا معتقدم فاصله ی سنی زیر ۵ سال بسیار بهتره هر چند برای مادر خیلی سخته اما از یک زمانی به بعد ارزش اون سختیها مشخص میشه 

در هر حال امیدوارم هر چی خیره و در بهترین شرایط براتون رقم بخوره همراه با سلامتی و شادی 🌸🍂

پس نیار بابا میخوای یه مادر بی اعصاب و خسته باشی  عوضش با همین یدونه بچه ت بازی کن نقاشی بکش ک ...

راس میگی . واسه همین طفلی هم زیاد وقت نمیزارم . چ برسه ب اینکه بشن دوتا . پس همینو تمرکز میکنم روش .مرسی از حس خوبی ک بهم دادی دوست خوبم 

ی صلوات مهمونم کن ....