2777
2789
عنوان

اختلاف سنی بچه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 1132 بازدید | 88 پست
بچه اولو آدم واسه دل خودش مياره ، دومی رو واسه بچه اول  گناه داره هیچ خواهر برادری نداشته باشه ...

آخه الانم بیارین بنظر من نمیتونه تنهایی هاشو زیاد پر کنه. 

گلم کاش زودتر اقدام میکردی ۷ سال فاصله خیلیه بنظرم

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   
به خودت وشوهرت برس از لحاظ تغذیه 

خب تغذیه مون خوبه تقریبا از امشب یکم داروهای تقویتی رو شروع کردم مثلا زینک و امگا و d3 و اینا 

نمیدونم چرا اینقدر نا امیدم 

خودم به خودم گیر دادم و عجله دارم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ببین جونشو داری حوصله و پولشو داری یا نه، بعدم تو این دوره دیگه اکثرا یدونه این، قدیم که نیس اونم با ...

از نظر ماای میتونم از پسش بربیام ، ولی از نظر روحی میدونم ک میشم ی آدم عصبی و افسرده . بارداریمم ب شدت بده ،از ماه دوم شروع میکنم ب استفراغ تا لحظه ای ک زایمان کنم یعنی حتی یک روز هم خوب نبودم توی بارداری اولم وحشتناک بود 

ی صلوات مهمونم کن ....
خب تغذیه مون خوبه تقریبا از امشب یکم داروهای تقویتی رو شروع کردم مثلا زینک و امگا و d3 و اینا  ...

استرس بدترین مانعه میگن ویتامین ها توی بارداری خیلی مهمه تو دوران پریودیت قووتو بخور خودت به شوهرم عسل بده

منم دخترم ۳۵ماهه هستش پسرم ۶ ماهه یعنی داغون داغون البته دخت م طفلی خیلی آرومه ولی پسرم کلافم کرده خستم خیلی فقط خدا کنه ابن دوران بگذره زودتر پسرم بشه یک سالش حداقل بتونه کمی بازی کنه من راحت باشم الانم یه هفتس اسباب کشی کردم به لطف گل پسر هنوزم کار دارم 

من میتونم فقط باید یه کمی اراده کنم همین .خدایااااا کمکم کن این سری بشه .💋💋💋💋💋💋💋کاربرجدید نیستم سال ۹۸عضوشدمبه لطف نی نی یار ترکیدم .نی نی یار جونم عاشقتم بیخیال من شووووووو😘😘😘😘
من یک پسر یک سالو یک ماهه دارم و الان ۲ ماهه باردارم تو پروسه ی از شیر گرفتنش هستم چون حس میکنم هور ...

خب شیر خشک بش بده ، خیلی کوچولو هست گناه داره 

اینم میدونم ک اصلا نباید شیر زن باردار رو داد ب بچه 

ی صلوات مهمونم کن ....
خداکنه بچه های منم خوب باشن باهم.همش جوش میزنم که چقد بچه م میخاد اذیت بشه

نه اینطوری نباش...جوش نزن...بچه ها اول از همه از پدر ومادر الگو میگیرن..رفتار شما خیلی مهمه...ارامش شما خیلی مهمه...به یچه ها یاد بدید با هم خوش بگذرونن غمخوار هم باشن و احساس مسئولیت بهم داشته باشن...اگر شما سختی رو به بچه القا کنید اونها میپذیرن و اگر با سیاست و مدیریت جلو برید همه چی عالی پیش میره..اول از همه هم از خدا کمک بخواهید 

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
از نظر ماای میتونم از پسش بربیام ، ولی از نظر روحی میدونم ک میشم ی آدم عصبی و افسرده . بارداریمم ب ش ...

پس نیار بابا میخوای یه مادر بی اعصاب و خسته باشی 

عوضش با همین یدونه بچه ت بازی کن نقاشی بکش کتابای فکری حل کنین و چی و چی تا ایشالله مهدکودکا باز شه و راحت شیم بخدا

منم دخترم ۳۵ماهه هستش پسرم ۶ ماهه یعنی داغون داغون البته دخت م طفلی خیلی آرومه ولی پسرم کلافم کرده خ ...

ولی خیلی خوبه همبازی میشن ، من الان آرزو داشتم اختلاف سنی بچه هام اندازه شما بود ولی افسوس...

فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین