2777
2789
عنوان

اختلاف سنی بچه ها

1132 بازدید | 88 پست

به نظرتون با یه بچه کلاس اولی داشتن یه بچه 6,7 ماهه کار سختی یه ؟

یا بذارم واسه بعد کلاس اولش ؟ خیلی فاصله سنی زیاد نمیشه اون طوری  ؟

فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین 

مشاور ب من گفت  قتي بچت ٥ سالش شد واسه دومي اقدام كن

مهدي جان بيا كه با آمدنت دنيا گلستاني ميشود باور نكردني ..... امام زمان آوردني است ...ما بايد به آن درجه از بلوغ برسيم كه آمادگي حضور امام را در بين خودمان داشته باشيم.....برخي نشسته اند كه بعد از آمدنش حركتي كنند..... عمده حركت قبل از آمدن حضرت صورت ميگيرد... براي فرج امام زمان صلوات بفرستيم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اسم بچه میاد کرک و پرم میریزه خصوصا بچه دوم به بعد🤧

بچه اولو آدم واسه دل خودش مياره ، دومی رو واسه بچه اول 

گناه داره هیچ خواهر برادری نداشته باشه 

چرا

از بس سخته همه چیش حاملگی زایمان شیردهی بی خوابی کلا بچه بزرگ کردن و سر و کله زدن با بچه صبر ایوب میخواد و ۷تا جون، من یکی که توبه کردم😬 

اینکه دغدغه ت فقط میشه بچه و باید بر اساس اون برنامه بریزی و زندگی کنی، گردش و تفریح و دونفره هات تموم میشه و چی و چی

بچه اولو آدم واسه دل خودش مياره ، دومی رو واسه بچه اول  گناه داره هیچ خواهر برادری نداشته باشه ...

چه گناهی آخه ما گناه داریم

تا کوچیکه بره مهد بعدشم میره مدرسه با دوستاش والسلام

چه گناهی آخه ما گناه داریم تا کوچیکه بره مهد بعدشم میره مدرسه با دوستاش والسلام

الان که نه مهدی هست و نه مدرسه ای والا... معلومم نیست تا کی این شرایط باشه ، بخدا دخترمو میبینم دلم آتیش میگیره براش از این حجم تنهاييش ، همه ش خودمو سرزنش میکنم چرا زودتر به فکر دومی نیفتادم