بگین چندسالتونه و تا این سن چه مهارت ها و توانایی هایی دارین و از خودتون راضی هستید ؟ یا تو تصوراتتون قبلا می خواستید بهتر از الانتون باشین ؟
مثلا من خودم ۲۸ سالمه . کارشناسی مشاوره و روانشناسیم .یه فوق دیپلم رشته ی دیگه هم دارم . دوره های تایپ و word رو گذروندم . مدرک IcDl 1&2 رو دارم . دوره ی خیاطی و طراحی روی پارچه رو گذروندم ولی مدرکشو نگرفتم . دوره های نویسندگی رو گذروندم . زبان هم تا یه جایی گذروندم ولی ول کردم نصفه کاره . ولی به نظرم از وقتم و عمرم خوب استفاده نکردم و تو تصوراتم تو این سن دوست داشتم دکترا داشته باشم و مطب بزنم ....
دوباره برگشتم به خاطر دوستان نی نی سایتیم 🥰ولی به دلایلی دیگه نمی تونم و نمیشه که مثل قبل اینجا فعال باشم🥺 فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا هستم .هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دستما کاغذیو بدع اینور اینقد گریه نکن اب دماغت راه افتاد اه😂
ژیـــــنــا🦂 من همونیم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا. انسـان ناصحیـحی هـستم،در همـه ابـعاد رو اعصاب آبـانـیا راه نرید؛میدون مینِ:)https://t.me/Hich_zh
از مغزم خخخخ فقط بگو اگه یه بار دیگه بو گوشت بده نمیخوامش میدونم عاشقمه چون من خیلی جذاب و خوشگلم همه من میخوام به غیر از بعضیا که برام مهم نیست
جوری دست نیافتنی باش که همه بخاطر به دست آوردنت بجنگن 😌😌«پرو قرنیه مشکی هه قلدر چهار شونه کشتی گاز میدم زیگزاگی عشقی مونته کریستو جی زی جیزی اخلاق خاص حرصی قدمو لجباز ارثی نرم بالشتم پشمک صبح شد املت سنگک تعارف ندارم مرسی کک دوست ندارم پپسی مو بلند هیکل تارزان دنبال شرمو داستان لات نیستم ولی هفت خط شهر رو هواست با یه فندک چشا رو به ابراست ته هفت راه چاک من باز رسیدم به یه حال طناز سلامتی هر کسی تنهاست😎😎» من یه بلوچم و به بلوچ بودن خودم افتخار میکنمم 😌😌😎😜
عاشق یاد گرفتن موسیقی ام هر روز تو خیالاتم دارم پیانو میزنم حیف فعلا شرایطشو ندارم ولی ی روز حقمو از ...
عزیزم امیدوارم به زودی شرایطش براتون مهیا بشه ❤
دوباره برگشتم به خاطر دوستان نی نی سایتیم 🥰ولی به دلایلی دیگه نمی تونم و نمیشه که مثل قبل اینجا فعال باشم🥺 فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا هستم .هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️
😂😂😂😂ببین گفتی دوستم گفتم ما جاست فرندیم فرندددد😂😂😂😂
همینطوری گفتم عذاب وجدان نگیری وگرنه تو دوست من نیستی خخخخخ
جوری دست نیافتنی باش که همه بخاطر به دست آوردنت بجنگن 😌😌«پرو قرنیه مشکی هه قلدر چهار شونه کشتی گاز میدم زیگزاگی عشقی مونته کریستو جی زی جیزی اخلاق خاص حرصی قدمو لجباز ارثی نرم بالشتم پشمک صبح شد املت سنگک تعارف ندارم مرسی کک دوست ندارم پپسی مو بلند هیکل تارزان دنبال شرمو داستان لات نیستم ولی هفت خط شهر رو هواست با یه فندک چشا رو به ابراست ته هفت راه چاک من باز رسیدم به یه حال طناز سلامتی هر کسی تنهاست😎😎» من یه بلوچم و به بلوچ بودن خودم افتخار میکنمم 😌😌😎😜
از مغزم خخخخ فقط بگو اگه یه بار دیگه بو گوشت بده نمیخوامش میدونم عاشقمه چون من خیلی جذاب و خوشگلم ه ...
ذلیل نشی دختر 😐🤣