2777
2789
عنوان

مخالفت..😔

| مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 24 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اخه پدر مادرش جدا شدن.. پسره بخاطر من رفت شهر غریب توی داروخونه کار یکرد. ک جلو بیفته تنها بیاد جلو ...

وا چرا نخواد خب گلم چندسالتع؟ اگه میدونی ب جایی نمیرسی جداشو هرچند میدونم سخته اگرم واقعا نمیتونید جداشید ازهم پسره باید مادرشو راضی کنه یا خودش پا پیش بزاره با یکی از بستگانش بیاد خواستگاریت ازدواجم کردی پیش مادرشوهرت نباش دورشو چون زندگیت جهنم میشه  حس میکنم مادرشوهرت چون تنهاش میخواد پسرش زن نگیره بمونه ور دلش یه بچه داره؟

خوب امضات ربطی به این موضوع نداره واسه کسی که ی نفرشون همو نمیخاو اون یکی خیلی میخاد

چرا اگ فکر کنی مربوطه منظور اینه اگ بخادت تلاشش میکنه بقیش بهونه اس

واسه رسیدن به هیچکس ندوید... آدمایی ک مال هم باشن کنار هم راه میرن❤️از این کاربری قبلا ی نفر دیگه استفاده میکرده الان من.. بعضی تاپیکا برا من نیس😅
وا چرا نخواد خب گلم چندسالتع؟ اگه میدونی ب جایی نمیرسی جداشو هرچند میدونم سخته اگرم واقعا نمیتونید ج ...

من ۲۰ عزیزم.

ن رسیدن ک از پسره مطمئنم . ولی خب ی دلایلیم هس ک نمیشه تنها کاری کرد..با این گرونی.. اره تک پسره . انگار حسودیش میشه پسرش با کسی باشه. از ی طرف مذهبی ان ولی خود پسره مث خودمونه

آخرش چی شد عزیزم؟ 

بعد از سه سال بالاخره مجبور شد راضی بشه دیگه دید پسرش پا پس نمیکشه و همیشه دعواشون هس مامانش (مادربزرگ شوهرم منظورمه) گفته بود برو براش خاستگاری که اگه خدای نکرده بد شد تو بتونی بهش بگی خودت خواستی نه او همیشه به تو بگه تو زندگیمو خراب کردی. دیگه راضی شد 😄

من مشکل شما رو دارم ...وقتی دیدم به هم رسیدین کلی چشمام برق زد براتون ..اشالله حالت خوب خوب شه تو کسی رو کنارت داری که عاشقته

زندگی چیزیست که برایت اتفاق می‌افتد، وقتی داری برای چیز دیگری برنامه می‌ریزی😊
2790
2778
2791
2779
2792