2777
2789
عنوان

مخالفت..😔

192 بازدید | 24 پست

سلام. اینو بگم ک من و عشقم ۳ ساله باهمیم.. همسایمونم هست. خیلی نزدیکیم.. خیلییی سختی کشیدیم.. 

بیشترشم سر مامانش. محالفه با ازدواجمون و زندگیو زهر کرده.. واسه جداییمونم هرکاری کرده. از دعا بگیر تا ... هرچی ک ب فکرتون برسه..

من هیچی کم ندارم حتی از خودشونم سر ترم . اما...

نمیدونم چیکار کنم. آقا خودش هرکاری بگین تا حالا  کرده . از بحث و منطقی حرف زدن و ب زور جلو آوردنش اما مامانش خودشو میزنه ب غشی و .. 

واقعاااا دیگه نمیدونم چیکار کنم 

کسی از شما این مشکلو داشته ؟ چجوری حل شده... 

چب کار کنم بنظرتون

امضام جوابته

واسه رسیدن به هیچکس ندوید... آدمایی ک مال هم باشن کنار هم راه میرن❤️از این کاربری قبلا ی نفر دیگه استفاده میکرده الان من.. بعضی تاپیکا برا من نیس😅

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بری سر زندگیت کاری میکنه هر روز آرزوی مرگ کنی

این زندگی فایده نداره آخه😐

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑

پیشنهاد من اینه که تا وقتی که راضی نشده به زور عقد نکنید چون زندگیتو جهنم میکنه،پسرشم الان شاید پشتت باشه ولی وقتی تب عشقش بخوابه میره سمت ننش

دیدم که میگم

رویای مرگ شاید بهانه ایست،برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی...........                                                              زیرِ چشمِ یه👈 اسفندی👉 یه سطلِ آشغال هست،،،،،از چِشش که بیفتی خودت باید ساعت ۹ بری دمِ در...........                                                                                             «یه روانشناسِ بدون مدرک...............»                                                                                                                                                   🌨️⁩اسفندیِ جذاب⁦🌨️⁩
پسره خودش بیاد خواستگاری با پدرش اگه ب ازدواج ختم شد از این منطقه دور شو کلا نباش پیش مادرشوهرت پسره ...

اخه پدر مادرش جدا شدن..

پسره بخاطر من رفت شهر غریب توی داروخونه کار یکرد. ک جلو بیفته تنها بیاد جلو اما اونقد مشکل اومد جلو پامون مجبور شد برگرده.

دلیلی نداره .. فقط میگه نمیخوام . 

پیشنهاد من اینه که تا وقتی که راضی نشده به زور عقد نکنید چون زندگیتو جهنم میکنه،پسرشم الان شاید پشتت ...

ن هیچوقت خودم ب زور نمیخوام..

ولب پسره اونجوری ک شما فکر میکنین نیس