2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=166624913

عزیزم اول برو پیش روانشناس اگه خودش ببینه که دارونیاز داری ارجاعت میده

من روانشناس خیلی خوب میشناسم رویکردش روانکاوی هست ، افسردگی خواهرمو درمان کرد ، خودم هم برای اضطرابم میرم پیشش کارش حرف نداره

افسردگی رو حتما باید با روان درمانی ریشه یابی ش کنی و گرنه با دارو بعد مدتی برمیگرده

خواستی بهم پیام بده شماره خانم دکترو برات بفرستم

منتظر نینی خوشگلمونیم 😍
اره😩

چندین سال پیش من علائم افسردگی داشتم تازه درسم تموم شده بود  - ولی به نظرم نیازی نبود این همه داروی خواب آور بخورم ولی خب اون موقع نمیدونستم چی به چیه روانشناسم خوب نبود بیخودی هی پول میدادیم تا دو سال هر هفته پیش روانشناس -  البته اضطراب هم داشتم کمی - خلاصه هیچی کمی بهتر شدم ولی نه اونقدر که انتظار داشتم که البته اونم احتمالا فقط تاثیر شیمیایی دارو بوده - ببین ادم افسرده باورهای ذهنیش غلطه و اغراق آمیزه -  روانشناس خوبی که مسلط باشه کمکت میکنه و بهت اثبات میکنه که باورت تا چه اندازه غلطه و تاثیر میزاره رو همه جوانب زندگیت - اگه خواستی من یه کلینیک میشناسم توی تهران که گویا الان مدتیه آنلاین هم دارن صوتی و تصویری - چون اونجا رو به دوستای خودمم معرفی کردم و خبر دارم دورادور که نتیجه گرفتن - خداروشکر الان حتی با وضعیت کرونا حالم خیلی خوبه ینی عالیه 

اهان اگه میشه لطف کن اسمشو گلم

اسمشون خانم دکتر ریاحی 

من سرچ کردم قبلا پیجی ندارن اگه خواستی شماره کلینیک رو بهم پیام بده خودم برات میفرستم 

هم تهران هستن هم کرج

منتظر نینی خوشگلمونیم 😍
چندین سال پیش من علائم افسردگی داشتم تازه درسم تموم شده بود  - ولی به نظرم نیازی نبود این همه د ...

عزیزم من اصلاخودمم نمیدونم دلیل افسردگیم چیه شوهرم خیلی ادم خوبیه زندگیم خوبه مشکلی ندارم که بخاطرش افسرده شم واسه همین پیش روانشناس نرفتم چون مشکلی نداشتمو ندارم به دکتر چی بگم وقتی که مشکلی ندارم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز