2777
2789
عزیزم من اصلاخودمم نمیدونم دلیل افسردگیم چیه شوهرم خیلی ادم خوبیه زندگیم خوبه مشکلی ندارم که بخاطرش ...

افسردگی فقط این نیست که مشکل حادی تو زندگی وجود داشته باشه که - مثلا خیلی از پولدارها آدمهای موفق و ... هم ممکنه به افسردگی مبتلا بشه - البته خودتون گفتین افسردگی دارین و دنبال روانپزشکین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

افسردگی فقط این نیست که مشکل حادی تو زندگی وجود داشته باشه که - مثلا خیلی از پولدارها آدمهای موفق و ...

همین دیگه وقتی که من خودمم نمیدونم دلیلش چیه اونوقت دکتر چیو میخواد ریشه ای درمان کنه

[QUOTE=166707599]همین دیگه وقتی که من خودمم نمیدونم دلیلش چیه اونوقت دکتر چیو میخواد ریشه ای درمان کنه[/QUاول باید مطمئن بشن که افسردگی دارین بعدشم خودتون میگین دکتر ، حتما از من و شما بیشتر میدونن دیگه غیر از اینه؟ به هر کسی نمیشه گفت افسرده که - شما میری صحبت میکنی تست روانشناسی میگیرن نشانه ها رو بررسی میکنن اگه مشکلی بود که راهکار میدن حل میشه اگر نه که دیگه نمیرین دکتر خیالتون راحت میشه - مهم اینه که تشخیص درست باشه که کار هر کسی نیست حالا چه افسردگی چه موارد دیگه - قدم اول تشخیصه

شما وقتی یه جاییت درد میکنه مثلا قفسه سینه چیکار میکنی ؟ 

حتما میری دکتر عکس برداری و علائم و تست و اینا - تا همون متخصص و فوق تخصص هم بهتون بگه معده س یا قلبه - و تا مطمئن نشه دارو نمیده - و اون دکتر اول درمان رو شروع میکنه حالا علتش هر چی میخواد باشه 

شما باید دنبال درمان باشی (تازه اگه اثبات بشه مشکلی وجود دارد) حالا فرض کن دلیلشم فهمیدی بعدش چی میشه مشکل خود بخود حل میشه ؟ یا باید رو خودتون کار کنین یا از یه متخصص کمک بگیرین دیگه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز