2777
2789
عنوان

جنین بریچ

199 بازدید | 23 پست

⭕خانوما خانوما ⭕

❣️کسی بوده بچه اش تو هفته های سی و یک و سی دو سرش بالا باشه بعد تا موقع زایمان برگرده تو لگن لطفا بگین ضروریه استرس گرفتم من نمیخوام سز بشم

برا حاجتم هرکی دوس داشت سه بار بگه:یا غفور و یا ودود هرکی گفت لایک کنه بدونم  

خواهر من ک بچش تا لحظه اخر نچرخید

ولی اکثرا میچرخه

کاش بچه من نچرخه من سزاین میخوام

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هنوز وقت داری  ان شالله هرچی خیرو عافیته

گاهی با خود می اندیشم آیا آقا منتظر ۳۱۳ یار است یا ۳۱۳ مادر که برایش سرباز تربیت کنند؟ و هر بار به خودم میگویم تربیت چه قدر کار دشواری است😔😔
یه ورزشی هست سرچ‌کن.کمک میکنه به چرخیدن.واسه من که نچرخید

خوشا ب سعادتت

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

بله برای من هفته ی ۳۷ برگشت سفالیک شد

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷

بله برای من هفته ی ۳۷ برگشت سفالیک شد

نه بابا جدی؟؟؟؟

آخرین سونومو کی برم ؟

آموزش خصوصی عربی در هر مقطع تحصیلی طلبه سطح۲ حوزه هستم با۴سال سابقه تدریس.آدرس ایتا arabiomidi   اگر تو دینی و منطق یا فلسفه سوالی دارین در حد توان درخدمتم.