2777
2789
عنوان

جنین بریچ

199 بازدید | 23 پست

⭕خانوما خانوما ⭕

❣️کسی بوده بچه اش تو هفته های سی و یک و سی دو سرش بالا باشه بعد تا موقع زایمان برگرده تو لگن لطفا بگین ضروریه استرس گرفتم من نمیخوام سز بشم

برا حاجتم هرکی دوس داشت سه بار بگه:یا غفور و یا ودود هرکی گفت لایک کنه بدونم  

خواهر من ک بچش تا لحظه اخر نچرخید

ولی اکثرا میچرخه

کاش بچه من نچرخه من سزاین میخوام

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هنوز وقت داری  ان شالله هرچی خیرو عافیته

گاهی با خود می اندیشم آیا آقا منتظر ۳۱۳ یار است یا ۳۱۳ مادر که برایش سرباز تربیت کنند؟ و هر بار به خودم میگویم تربیت چه قدر کار دشواری است😔😔
یه ورزشی هست سرچ‌کن.کمک میکنه به چرخیدن.واسه من که نچرخید

خوشا ب سعادتت

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

بله برای من هفته ی ۳۷ برگشت سفالیک شد

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷

بله برای من هفته ی ۳۷ برگشت سفالیک شد

نه بابا جدی؟؟؟؟

آخرین سونومو کی برم ؟

آموزش خصوصی عربی در هر مقطع تحصیلی طلبه سطح۲ حوزه هستم با۴سال سابقه تدریس.آدرس ایتا arabiomidi   اگر تو دینی و منطق یا فلسفه سوالی دارین در حد توان درخدمتم.