2777
2789
یکی مث تو شفا پیدا کنه من دهتا گاو قربانی میکمن    

داداش  دست خودش نیس طفلی سنی نداره😐

من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی آبی ،ولی پی شبنم نمیگردم با خفت و خاری🤠بخشیدمت برو حلالت کردم نیازی نبود کاربریتو ببندی ، برگرد ،حرفاتو باور کردم 🤚

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن من همینجوری حال میکنم  تو واجب تری👌

خدا بی نوبت شفات بده یه نگا به تاپیکات انداختم امثال تو هستن که جامعه رو به.....کشیدن  

اقاا هستم عزیزم عزیزم نکن   یاگلم افتاااد؟(واسه خودتون گفتم تا نگید ا وا نمیدونستم اقاایید)خیال خنده های تو/شدآرزوی هرشبم/به چشم های تو قسم/که جان رسیده برلبم/خزان شدو نیامدی/عزیز لحظه های من/اگر ندیدمت تورا/تو گریه کن برای من/ ای عشق/ تمام حسرت هنوزم/دلیل آه سینه سوزم...
بچم دگ😕

خودتو زدی به بچگی وگرنه من همسن تو بودم فک میکردم بچه ها رو لک لک ها میارن😐

من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی آبی ،ولی پی شبنم نمیگردم با خفت و خاری🤠بخشیدمت برو حلالت کردم نیازی نبود کاربریتو ببندی ، برگرد ،حرفاتو باور کردم 🤚
داداش  دست خودش نیس طفلی سنی نداره😐

اخه کسی نیست چیزی بهشون بگه ایناهم ترمز میبرن

اقاا هستم عزیزم عزیزم نکن   یاگلم افتاااد؟(واسه خودتون گفتم تا نگید ا وا نمیدونستم اقاایید)خیال خنده های تو/شدآرزوی هرشبم/به چشم های تو قسم/که جان رسیده برلبم/خزان شدو نیامدی/عزیز لحظه های من/اگر ندیدمت تورا/تو گریه کن برای من/ ای عشق/ تمام حسرت هنوزم/دلیل آه سینه سوزم...
اره دوس دارم  مشکلی هس مستقیم سمت چپ درب خروجیه

نه مشکلی نیست به کارتون برسید فقط افرین به غیرت ب.....تون که میزاره اون کارارو بکنید.دیگه ریپ نکن حوصله بحث کردن با بچه رو ندارم

هر هر😒

هرهر من باتو حرف زدم؟؟؟

نه مشکلی نیست به کارتون برسید فقط افرین به غیرت ب.....تون که میزاره اون کارارو بکنید.دیگه ری ...

حوصله با بچه نداری خیلی اشتباه کردی سر ی موضوع کوچیک سر دعوارو باز میکنی

حوصله با بچه نداری خیلی اشتباه کردی سر ی موضوع کوچیک سر دعوارو باز میکنی

من یه پست اینجا گذاشتم رفتم بعد اونجا هم باخنده جوابتو دادم کی بود دعوا راه انداخت؟؟