rozhan1385 مدیر عضویت: 1399/08/20 تعداد پست: 1010 عنوان پسرا | مشاهده متن کامل بحث + 1515 بازدید | 176 پست چجوری پسرارو ضایع میکنید😭😑🤦♀️ 1399/09/09 | 16:05 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
الااههه عضویت: 1399/07/02 تعداد پست: 3223 یکی مث تو شفا پیدا کنه من دهتا گاو قربانی میکمن داداش دست خودش نیس طفلی سنی نداره😐 من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی آبی ،ولی پی شبنم نمیگردم با خفت و خاری🤠بخشیدمت برو حلالت کردم نیازی نبود کاربریتو ببندی ، برگرد ،حرفاتو باور کردم 🤚
عشقم_حم___ عضویت: 1399/08/09 تعداد پست: 1109 ن من همینجوری حال میکنم تو واجب تری👌 خدا بی نوبت شفات بده یه نگا به تاپیکات انداختم امثال تو هستن که جامعه رو به.....کشیدن اقاا هستم عزیزم عزیزم نکن یاگلم افتاااد؟(واسه خودتون گفتم تا نگید ا وا نمیدونستم اقاایید)خیال خنده های تو/شدآرزوی هرشبم/به چشم های تو قسم/که جان رسیده برلبم/خزان شدو نیامدی/عزیز لحظه های من/اگر ندیدمت تورا/تو گریه کن برای من/ ای عشق/ تمام حسرت هنوزم/دلیل آه سینه سوزم...
الااههه عضویت: 1399/07/02 تعداد پست: 3223 بچم دگ😕 خودتو زدی به بچگی وگرنه من همسن تو بودم فک میکردم بچه ها رو لک لک ها میارن😐 من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی آبی ،ولی پی شبنم نمیگردم با خفت و خاری🤠بخشیدمت برو حلالت کردم نیازی نبود کاربریتو ببندی ، برگرد ،حرفاتو باور کردم 🤚
rozhan1385 مدیر استارتر عضویت: 1399/08/20 تعداد پست: 1010 داداش دست خودش نیس طفلی سنی نداره😐 😒من بدم میاد کسی بهم بگه ابجییاد داداش خودم میوفتم😔
عشقم_حم___ عضویت: 1399/08/09 تعداد پست: 1109 داداش دست خودش نیس طفلی سنی نداره😐 اخه کسی نیست چیزی بهشون بگه ایناهم ترمز میبرن اقاا هستم عزیزم عزیزم نکن یاگلم افتاااد؟(واسه خودتون گفتم تا نگید ا وا نمیدونستم اقاایید)خیال خنده های تو/شدآرزوی هرشبم/به چشم های تو قسم/که جان رسیده برلبم/خزان شدو نیامدی/عزیز لحظه های من/اگر ندیدمت تورا/تو گریه کن برای من/ ای عشق/ تمام حسرت هنوزم/دلیل آه سینه سوزم...
rozhan1385 مدیر استارتر عضویت: 1399/08/20 تعداد پست: 1010 خدا بی نوبت شفات بده یه نگا به تاپیکات انداختم امثال تو هستن که جامعه رو به.....کشیدن اره دوس دارم مشکلی هس مستقیم سمت چپ درب خروجیه
rozhan1385 مدیر استارتر عضویت: 1399/08/20 تعداد پست: 1010 اخه کسی نیست چیزی بهشون بگه ایناهم ترمز میبرن هر هر😒
rozhan1385 مدیر استارتر عضویت: 1399/08/20 تعداد پست: 1010 خودتو زدی به بچگی وگرنه من همسن تو بودم فک میکردم بچه ها رو لک لک ها میارن😐 شما روشن فکر بودی
عشقم_حم___ عضویت: 1399/08/09 تعداد پست: 1109 اره دوس دارم مشکلی هس مستقیم سمت چپ درب خروجیه نه مشکلی نیست به کارتون برسید فقط افرین به غیرت ب.....تون که میزاره اون کارارو بکنید.دیگه ریپ نکن حوصله بحث کردن با بچه رو ندارم اقاا هستم عزیزم عزیزم نکن یاگلم افتاااد؟(واسه خودتون گفتم تا نگید ا وا نمیدونستم اقاایید)خیال خنده های تو/شدآرزوی هرشبم/به چشم های تو قسم/که جان رسیده برلبم/خزان شدو نیامدی/عزیز لحظه های من/اگر ندیدمت تورا/تو گریه کن برای من/ ای عشق/ تمام حسرت هنوزم/دلیل آه سینه سوزم...
عشقم_حم___ عضویت: 1399/08/09 تعداد پست: 1109 هر هر😒 هرهر من باتو حرف زدم؟؟؟ اقاا هستم عزیزم عزیزم نکن یاگلم افتاااد؟(واسه خودتون گفتم تا نگید ا وا نمیدونستم اقاایید)خیال خنده های تو/شدآرزوی هرشبم/به چشم های تو قسم/که جان رسیده برلبم/خزان شدو نیامدی/عزیز لحظه های من/اگر ندیدمت تورا/تو گریه کن برای من/ ای عشق/ تمام حسرت هنوزم/دلیل آه سینه سوزم...
rozhan1385 مدیر استارتر عضویت: 1399/08/20 تعداد پست: 1010 نه مشکلی نیست به کارتون برسید فقط افرین به غیرت ب.....تون که میزاره اون کارارو بکنید.دیگه ری ... حوصله با بچه نداری خیلی اشتباه کردی سر ی موضوع کوچیک سر دعوارو باز میکنی
rozhan1385 مدیر استارتر عضویت: 1399/08/20 تعداد پست: 1010 هرهر من باتو حرف زدم؟؟؟ تو تاپیک من داری میخندی
عشقم_حم___ عضویت: 1399/08/09 تعداد پست: 1109 حوصله با بچه نداری خیلی اشتباه کردی سر ی موضوع کوچیک سر دعوارو باز میکنی من یه پست اینجا گذاشتم رفتم بعد اونجا هم باخنده جوابتو دادم کی بود دعوا راه انداخت؟؟ اقاا هستم عزیزم عزیزم نکن یاگلم افتاااد؟(واسه خودتون گفتم تا نگید ا وا نمیدونستم اقاایید)خیال خنده های تو/شدآرزوی هرشبم/به چشم های تو قسم/که جان رسیده برلبم/خزان شدو نیامدی/عزیز لحظه های من/اگر ندیدمت تورا/تو گریه کن برای من/ ای عشق/ تمام حسرت هنوزم/دلیل آه سینه سوزم...