2777
2789
عنوان

امیدی واسه ازدواج کردن ندارم

205 بازدید | 20 پست

۲۵ سالمه دارم ارشد میخونم میخام واسه دکتری مهاجرت کنم فکر کنم اون موقع ۲۸ سالم میشه 

از طرفی هم نگران بالا رفتن سنمم اگه ۲۸ برم 

خدا میدونه کی و چطوری ازدواج کنم 

مسخرم نکنین تاحالا باکسی نبودم خب منم دوس دارم همدمی داشته باشم این ربطی به موقعیت و درس و... نداره 

نظر شما چیه..

خودم فکر میکنم اگه ادم خوبی بود که مثل خودم قصد رفتن داشت و تحصیل کرده بود و... همینجا ازدواج میکردم و باهم میرفتیم ولی متاسفانه هیچکس نیست و میدونم تا قبل از رفتنمم اینجا ازدواج نمیکنم

همش فکر میکنم اونجا هم کسی نیست و تااخر عمرم تنها زندگی میکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ادم از دو دقیقع بعدش خبر نداره این حرفا چیه؟؟هرکی ندونه فک میکنه 60 سالته و از ازدواج قطع امید کردی😑😐

چقد انرژی و حست منفیه‌‌‌‌...

ماشالله دختر تحصیلکرده ای هستی دیگ چی میخوای اخه 

ازدواجم خدا خودش جور میکنه

من زنی هستم "آزاد" ! در فطرت من "حیا" نهاده شده ، میدانم کجا باید "شرم" کنم و کجا میشود "رها" بود .. "تو به من نیاموز"  
ادم از دو دقیقع بعدش خبر نداره این حرفا چیه؟؟ چقد انرژی و حست منفیه‌‌‌‌... ماشالله دختر تحصیلکرده ...

واقعا نگرانم بیشتر تقصیر محیط اطرافم و همین نی نی سایت و مجازیه

بنظرم هرکس بتونه تااخر عمرش مجرد باشه خیلی موفقیت کسب میکنه خیلی خوشبخت تره .عتقادی ب ازدواج ندارم همه ک قرار نیست ازدواج کنن .به هدفت فکر کن بیخیال ازدواج باش فعلا وقتش بریه خودش جور میشه سنتم اصلا ۲۸بالا نیست من خودم اگررررررر بخام ازدواج کنم ۳۲ ب بالا

...
واقعا نگرانم بیشتر تقصیر محیط اطرافم و همین نی نی سایت و مجازیه

خواهر خودم توی ۲۶ سالگی ازدواج کرد توی بهترین دانشگاه لیسانس و فوق لیسانس گرفت باز بودن از این خاله خان باجی هایی ک همش میگفتن سن ات داره میره بالا ولی ابجیم اصلا عین خیالشم نبود الان واسه خودش خانوم مهندسی شده ک هیچی با ی پسر خیلی خوب و معقول هم ازدواج کرده ...

گلم نباید حرف اینجور ادما روت تاثیر بزاره ...

شما ینی ب عنوان ی دختر تحصیلکرده حرف ۴ تا خاله خان باجی و خاله زنک باید روت تاثیر بزاره ؟پس فرقت با اونا چیه؟؟

من زنی هستم "آزاد" ! در فطرت من "حیا" نهاده شده ، میدانم کجا باید "شرم" کنم و کجا میشود "رها" بود .. "تو به من نیاموز"  
خواهر خودم توی ۲۶ سالگی ازدواج کرد توی بهترین دانشگاه لیسانس و فوق لیسانس گرفت باز بودن از این خاله ...

ماشالله. انشالله خوشبخت باشه همیشه بهترین کارو کرد. اون خاله خانباجیا نصف که هیچی ربع خواهر تو هم نیستن فقط فکرشون تو همین چیزاس