2777
2789
عنوان

زردی

| مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 43 پست
ببین بهترین کار اینه که وقتی زیر دستگاهه یه سینه رو بدشی بدی همون زیر بخوره، بعد که دوباره بیدار شد ...

شیردوشیدن ندارم شیرم کمه

خدایـــابقیه باتوچه نسبتی دارن که منونمیبینی قربونت برم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم وحشت دارم خدا بخير بگذرونه😰من ميخوام از هفته اينده هرروز يه كاسه عرق كاسنى بخورم 

من دوماه آخروفقط کاسنی هندونه خنکی میخوردم دکترشم گفت این خونه ربطی نذاره

منم وحشت دارم خدا بخير بگذرونه😰من ميخوام از هفته اينده هرروز يه كاسه عرق كاسنى بخورم 

منم هم عرق کاسنی میخورم هم لیموشیرین وانار وبه حدا به خیر کنه میگم بچه هرچی به تایم خودش دنیا بیاد زردی کمتره مگه نه 

گروه بنفش💜وزن شروع ۹۲ وزن هدف اول 87>82>78>74>72>70>وزن نهایی۶۸💪تاریخ شروع ۲۵دی من خیلی قوی هستم و میشه حتما

خودت به مقدار زیاد آب هندوانه(اگر میتونی پیدا کنی) آب انار، خیار کلا خنکی زیاد بخور، از عطاری هم مقداری ترنجبین بگیر، خوب بشور دم کن اندازه دو قاشق بده نی نیت بخوره، زود میاد پایین

تا روز محشر ، ولایت حیدر ، غیر قابل کتمانه          درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم با عرض شرمندگی  

اصلا فایده نداره، زردی به حاطر اینه که وقتی توی شگم مادره جفت کار می کنه وقتی دنیا میاد کبود بلافاصله کار خودشو خوب انجام نمیده و بیلی روبین خون بچه بالا میره.

بی خود خودتو زجر ند

دختر خواهرم توی بیمارستان بستری بود یواشکی شیر خشک می‌دادیم دیگه خوب شد

زردیش چندبود؟چقدطول کشیدخوب شد

من دوماه آخروفقط کاسنی هندونه خنکی میخوردم دکترشم گفت این خونه ربطی نذاره

ای بابا گرفتارشدیم ها من اولی ۳۸ هفته دنبا اومد زردی زیاد بود دومی نزدیکتر به تایم خودش زردی خیلی کمتر داشت خدا این فسقل رو به خیرکنه

گروه بنفش💜وزن شروع ۹۲ وزن هدف اول 87>82>78>74>72>70>وزن نهایی۶۸💪تاریخ شروع ۲۵دی من خیلی قوی هستم و میشه حتما
منم هم عرق کاسنی میخورم هم لیموشیرین وانار وبه حدا به خیر کنه میگم بچه هرچی به تایم خودش دنیا بیاد ز ...

اره ميگن اگر ٤٠ هفتشون پر بشه نميگيرن

توكل برخدا چى بگيم من كه سزارينى ام ٣٨ هفته برميدارنش