2777
2789

منو پرتم میکنن بیرون بگم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه بودم  آمپول میزدم ب بچه ها همسایه پسر و دختر 😳😳😳😳😳با مداد نوک تیز

لغو دوستی ها را همه را زدم .... چون خیلی شلوغ بود کسی کارم داشت بهم بگه بعد در خواست بهم بده .....تا بشناسم .... 
بگووووووو

بخدا ی بار گفتم پشیمون شدم اما میگم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                 

منو دخترعموم بچه بودیم زنگ زدیم به یکی از آشناهامون مزاحم شدیم هی زنگ میزدیم فوت میکردیم میخندیدم اونام بیخیال ما نشدن اینقد پیگیر بودن فرداش هی زنگ زدن تا بابام جواب داد فهمید کیه باهاش احوالپرسی کرد اونم قضیه رو گفت بابام هم قشنگ گفت کار این دوتا بوده آبرومونو برد و ازش معذرت خواس

عضو گروه بنفش💜 شروع از تاریخ :۱۴۰۲/۱/۱۳ قد:۱۶۳  وزن شروع:۸۴.۷۰۰🤦‍♀️ وزن هدف اصلی:۶۳🙋‍♀️وزن هدف فعلی:۸۰🔓۷۶🔓۷۲🔓۶۸🔓۶۳🔒💃
2790
2778
2791
2779
2792