2777
2789
عنوان

خبببب ۹۹/۹/۹🙄🙄😂😂😂😄😄😄

| مشاهده متن کامل بحث + 1042 بازدید | 88 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استارتر امضاتون واقعا انرژی مثبته. ان شاءالله برای خودتون هم اینگونه بشه

واس توام جانم☹❤❤

مثل پدری ک پشت در اتاق عمل منتظره و میفهمه بچش دختره یا مادری ک داره حیاطو جارو میزنه درو میزنن میبینه پسرشه که بعد چندسال از جنگ برگشته...براتون همینجوری شادی از ته دل ارزو میکنم جوری ک از خوشحالی گریه کنید هی با خودتون بگید یعنی بیدارم؟!
دلم برا عشقم بیشتر تنگ‌شد 😢🥺🥺🥺

چرا نمیشود او را خواست؟

مثل پدری ک پشت در اتاق عمل منتظره و میفهمه بچش دختره یا مادری ک داره حیاطو جارو میزنه درو میزنن میبینه پسرشه که بعد چندسال از جنگ برگشته...براتون همینجوری شادی از ته دل ارزو میکنم جوری ک از خوشحالی گریه کنید هی با خودتون بگید یعنی بیدارم؟!
 وایی چرا اینطور کلماتم به هم ریخت؟؟

مهربانیتو متوجه شدم مهربانو😍

وا استارتر ببین ارزونی شده طلا ماشین خونه ریخته برو ۲رکعت نماز شکر بخون قانع باش بابا ارزوووونی جذب کردیم😂😂😂😂

در پی آن نگاه های بلند، حسرتی ماند و آه ه ه های بلند
قانون جذب کلن چرته 

نمیدونم

ولی ادم مثبت باشه ضرر نمیکنه ک☺

کاربری جدید با تاریخ رند هستم خخخخ

خوشم آمد همه در تلاشن فردا بزاین شما کاربری جدید زدی بابا ای ول

درد دارم درد تنهایی به دکتر بگویم کجایم درد می‌کند که مسکن ننویسد نمی‌خواهم تسکین یابد میخواهم برود 😓😓😓