2777
2789
عنوان

خبببب ۹۹/۹/۹🙄🙄😂😂😂😄😄😄

| مشاهده متن کامل بحث + 1042 بازدید | 88 پست
عه سالگرد عقد مامانمینا هم هست😂 یه جوری میگم مامانمینا انگاری لوسم😂

از طرف من مامانت اینارو ببوس بگو گلپری سالگرد ازدواجتونو تبریک گفته😁

مثل پدری ک پشت در اتاق عمل منتظره و میفهمه بچش دختره یا مادری ک داره حیاطو جارو میزنه درو میزنن میبینه پسرشه که بعد چندسال از جنگ برگشته...براتون همینجوری شادی از ته دل ارزو میکنم جوری ک از خوشحالی گریه کنید هی با خودتون بگید یعنی بیدارم؟!
خوشم آمد همه در تلاشن فردا بزاین شما کاربری جدید زدی بابا ای ول

بچه هدفمندیع منم خوشم اومد

بی برنامه هیچکاری نمیکنه😂

مثل پدری ک پشت در اتاق عمل منتظره و میفهمه بچش دختره یا مادری ک داره حیاطو جارو میزنه درو میزنن میبینه پسرشه که بعد چندسال از جنگ برگشته...براتون همینجوری شادی از ته دل ارزو میکنم جوری ک از خوشحالی گریه کنید هی با خودتون بگید یعنی بیدارم؟!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه هدفمندیع منم خوشم اومد بی برنامه هیچکاری نمیکنه😂

آره خدا کنه هواپیما سوار نشه میخوان دوباره انتقام بگیرن0🤪🤪🤪

درد دارم درد تنهایی به دکتر بگویم کجایم درد می‌کند که مسکن ننویسد نمی‌خواهم تسکین یابد میخواهم برود 😓😓😓
رفته پی دلبر خودش 🥺

بیخیالش شو بنظرم

توامضام ننوشتم ولی تودلم نیت کردم ک ۹. ۹ .۹۹انشاءالله باردارم وصدای قلب بچم رومیشنوم

دقیقااتفاق افتادبارداریم وقراربودک این تاریخ برم برای صدای قلبش ک بچم سقط شد

الان حالم داغونه داغون🥺🥺🥺

افکارت روزیباکن زندگی به اندازه فکرهای توزیبامیشود❤
منم خونمون اوکی شد . اتلیه و ... هم اوکی شد . انشالله دعا کنید به خوبی و خوشی بریم سرخونمون . مراسم ...

ووییی😍😍😍انشاللهههه

بچه ها برای اینکه جواب ازمایشای مامانم منفی بیاد ب امید خدا ندر صلوات گرفتم یااایت الکی یا زیارت عاشورا هرچی ک‌میتونید میشه بخونید و بگید بهم ک‌کدومو میخونید😭🙏

شاید نفس یکیی گرفت

التماستون میکنم سرنمازاتون دعا کنید😭🙏

یه صلوات مهمونم کنید💕
منم خونمون اوکی شد . اتلیه و ... هم اوکی شد . انشالله دعا کنید به خوبی و خوشی بریم سرخونمون . مراسم ...

میشه برا منم دعا کنی سر رفتن به خونه زندگیمون خیلی مشکلات روبه راهمون هس 😔

اگه بتونی زمان رو به عقب برگردونی ولی دلت نخواد چیزی رو عوض کنی میتونی بگی که خوشبختی!!
میشه برا منم دعا کنی سر رفتن به خونه زندگیمون خیلی مشکلات روبه راهمون هس 😔

چشم عزیزم . ان شالله مرتفع میشه .‌نگران نباش 😍😘

در تاریخ ۹۹/۹/۹ یه معجزه بزرگ تو زندگیم رخ داد  . خدایا شکرت 😍😘
توامضام ننوشتم ولی تودلم نیت کردم ک ۹. ۹ .۹۹انشاءالله باردارم وصدای قلب بچم رومیشنوم دقیقااتفاق افت ...

گاهی گمان نمیکنی ولی میشود.... گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود....گاهی بساط عیش خودش جورمیشود...گاهی دگرتهیه به دستورمیشود..... گه جورمیشود خودآن بی مقدمه... گه بادوصدمقدمه ناجورمیشود...... گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است.... گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود... گاهی گدای گدداییو بخت باتو یارنیست.......گاهی تمام شهرگدای تو میشود..... گاهی برای خنده دلم تنگ میشود... گاهی دلم تراشه ای ازسنگ میشود...گاهی تمام آبی این آسمان ما.... یکباره تیره گشته و بی رنگ میشود.. گاهی نفس به تیزی شمشیر میشود... ازهرچه زندگیست دلت سیرمیشود...

قسمتت نبود 

بازم میاد❤