2777
2789
عنوان

خبببب ۹۹/۹/۹🙄🙄😂😂😂😄😄😄

| مشاهده متن کامل بحث + 1042 بازدید | 88 پست
خداروشکر ت مشگلات یک روزه و گذراست اگ اینا نباشن ک زندگی خیلی یکنواختو کسل کننده میشه ن؟

ای خواهر هرشب یجور دعوامون میشه اونم سر چیزای بیخود

چرا در گنجه بازه 

چرا گوش خر درازه

هر روز یچیز

خودمم که شدم کوزت فقط.

یه سال بود خونه گرفته بودیم ولی شوهرم اصلا راضی نمیشد از طبقه ی بالای مادر شوهرم بریم اونجا دیشب یه ...

شکررررر😍😍😍

مثل پدری ک پشت در اتاق عمل منتظره و میفهمه بچش دختره یا مادری ک داره حیاطو جارو میزنه درو میزنن میبینه پسرشه که بعد چندسال از جنگ برگشته...براتون همینجوری شادی از ته دل ارزو میکنم جوری ک از خوشحالی گریه کنید هی با خودتون بگید یعنی بیدارم؟!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای خواهر هرشب یجور دعوامون میشه اونم سر چیزای بیخود چرا در گنجه بازه   چرا گوش خر درازه ...

چندساله ازدواج کردین؟😂😂

مثل پدری ک پشت در اتاق عمل منتظره و میفهمه بچش دختره یا مادری ک داره حیاطو جارو میزنه درو میزنن میبینه پسرشه که بعد چندسال از جنگ برگشته...براتون همینجوری شادی از ته دل ارزو میکنم جوری ک از خوشحالی گریه کنید هی با خودتون بگید یعنی بیدارم؟!
شب تولدمه💃💃💃

برات آرزوهای بصلاح میکنم

ارزو میکنم خدا همه جا دستتو بگیره

برات آرزوهای بصلاح میکنم ارزو میکنم خدا همه جا دستتو بگیره

قربوووونت برم مهربونم❣

ممنون از دعای خیرت💗💗💗

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
قربوووونت برم مهربونم❣ ممنون از دعای خیرت💗💗💗

فداتشم😍😍😍😍

فداتشم😍😍😍😍

خدانکنه نازنین❣💗❣

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
تبریک 

ممنون

من یه زندگی عالی دارم و خیلی خوشبختم و دونه دونه به خواسته هام میرسم🥰🥰خدایا شکرت به خاطر دختر نازی که دارم و یه پسر خوشگل که بهم دادی.خدایا شکرت که حاجت دلم رو بهم دادی همیشه به لطفت امید دارم خیلی دوست دارم خدای مهربونم.
عععع مبااارکهههه😍😍😍😍😍

فدات❤

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
عه سالگرد عقد مامانمینا هم هست😂 یه جوری میگم مامانمینا انگاری لوسم😂

😍😍مبارکه عزیزم

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔