2777
2789

عکستو بذار،،همه رو هاید کن😁😁اگه ریپلایت کرد سر صحبتو باز کن...

یکی از رویاهام اینه که برم تو کارخونه پنیر پیتزا غلت بزنم تو پنیرا کشششش بیارم و بیرون نیام🤤😋فانتزی دیگمم این بود شوهرم رئیس کارخونه باشه منم مدیر عاملش کنه😁اینم نشد دیگه. فانتزی دیگمم این بود که شوهرم فست فودی داشته باشه و من مدام پیتزا بقولم😬 این نشد😂زندگی به کام من،کلا نشد🙃
تا حدودی  با یکم تغییرات

اگه وقت دارین برام توضیح بدید لطفا،سنم کمه ازدواج  کردم  احساس  میکنم  زیادی به همسرم وابسته ام 

✌️🌸 "من حالم عالیست و درلحظه ی حال هستم و در حال جذب ارتعاشات موفقیت و ثروت و سلامتی و شادمانی هستم." خدایا سپاسگزارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه وقت دارین برام توضیح بدید لطفا،سنم کمه ازدواج  کردم  احساس  میکنم  زیادی به ...

خب نکته اول اینکه هیچ وقت آویزون نباشید ، استقلال خودتون رو حفظ کنید.  عاشق باشید اما در عشق افراط نکنید مردها عاشق زنهایی هستن که مثل یه راز ان . بذارید عشق رو درتون کنکاش کنه.  هرگز به خودتون توهین نکنید و خودتونو دست بالا بگیرید. طوری رفتار کنید که فکر نکنه اگه او نباشه شما از بین میرید . اما در عین حال از گذشت و ایثار در جای مناسب و به مقدار لازم فراموش نکنید . البتتتتته تمام این نکاتی که عرض کردم باعث نشه که مغرور بشید و یا رابطتتون سرد بشه . همه چیز در حد تعادل . و همیشه به خودتون اهمیت بدید . به پوست اندام زیبایی و همه چی . اگه میخواید همسرتون تمام امور رو براتون تعریف کنه یه پیشنهاد دارم. زیاد خودتونو کنجکاو نشون ندید.

مثلا اگه تلفنش زنگ خورد و رفت تو اتاق که شما نشنوید شما ازشون نپرسید که کی بود و چی گفت . مردا اینجوری حس جوگیریشون تحریک میشه و همه چیز رو براتون تعریف میکنن. در هر حال دست نیافتنی و در عین حال عاشق باشید(فقط نه افراط و نه تفریط)

خب نکته اول اینکه هیچ وقت آویزون نباشید ، استقلال خودتون رو حفظ کنید.  عاشق باشید اما در عشق اف ...

ممنون عزیزم شما چقدر معلوماتتون زیاده کاش منم همه اینارو یاددبگیرم و تو زندگی پیاده کنم 

چه کتاب هایی مطالعه میکنین در این ضمینه یا سایتی اگر می شناسید  ممنون میشم معرفی کنین

جسارتا شما چند سالتونه؟

✌️🌸 "من حالم عالیست و درلحظه ی حال هستم و در حال جذب ارتعاشات موفقیت و ثروت و سلامتی و شادمانی هستم." خدایا سپاسگزارم

من در وجودم نهفته است. هیچ کتابی راجع بهش نخوندم . ۱۵

۱۵ سالته😬😬😬😬😬😬😬😬👏👏👏👏👍👍👍

چرا  خب مشکل چیه؟

من سن تو بودم دست راست و چپم نمیشناختم اطلاعات زیاده و قابل تحسین  آفرین 

وای عزیزم😍🥺خوشب بشی . ؟چند سالته؟قبلا دوست بودید؟ 

۱۵ عقد کردم ۱۶ خونه  خودم بودم الانم بیست  سالمه  ولی تازه دارم یکم همسر دادی یاد میگیرم