2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باوا ولکنین کراش رو😕بخدا تهش هیچی نیس جز حسرت تلخی پشیمونی درد گریه زاری😒🥀خاهر من از رل زنی و کراش بازی دست بکش از من گفدن وگرنه بد جور پشیمون میشی این پسرا چیزی به ما نمیدن جز افسردگی 😕🙁😒

میاد. مطمئن باش ولی باید سیاستمدار باشی

چچوری سیاست مدار باشیم؟ 

✌️🌸 "من حالم عالیست و درلحظه ی حال هستم و در حال جذب ارتعاشات موفقیت و ثروت و سلامتی و شادمانی هستم." خدایا سپاسگزارم

هیچی دیگه یکی بهتر😕منم هیچ وخ به رفیق داداشم نگفتم دوسش دارم خوبم شد نگفتم طرف لات و هرزه چش چرون ا ...

خداروشکر پس پسرا همشون  یه عنن 😐نباید  بهشون وابسته شد منم ازین ضربه ها خوردم قبلا 

تا میفهمه دوسش داری توهم لیاقت میگیره 😐

همون  محل نزاری سنگین تره  غرورتم خورد نمیشه

✌️🌸 "من حالم عالیست و درلحظه ی حال هستم و در حال جذب ارتعاشات موفقیت و ثروت و سلامتی و شادمانی هستم." خدایا سپاسگزارم

چچوری سیاست مدار باشیم؟ 

هر فردی تو زندگیش یه نقطه ضعف رو داره دیگه

تو باید اونو پیدا کنی و در اون امر بهترین بشی

مثلا اگه کراشت اعتماد بنفس نداره و تو جمع نمیتونه ص کنه تو باید خوش بیان ترین فرد از نظر اون بشی

دوم اینکه هیچ وقت ایشون نفهمه که تو روش کراش داری  و خودتو دست بالا بگیری ولی مغرور نشی  هیچ وقت آویززوون نباش 

دوستان هر فرد به شدت تاثیر به سزایی در نظر اون فرد دارن لذا شما باید جوری رفتار کنید که از نظر دوستانش هم مورد تایید باشید به طوری که از شما تعریف به عمل بیاد و نکته ی آخر اینکه این دوستی ها سر از جایی نمیبره ولی در هر حال موفق باشید

هر فردی تو زندگیش یه نقطه ضعف رو داره دیگه تو باید اونو پیدا کنی و در اون امر بهترین بشی مثلا اگه ...

ممنونم در مورد شوهرم این قضیه صدق میکنه؟