2777
2789

عکستو بذار،،همه رو هاید کن😁😁اگه ریپلایت کرد سر صحبتو باز کن...

یکی از رویاهام اینه که برم تو کارخونه پنیر پیتزا غلت بزنم تو پنیرا کشششش بیارم و بیرون نیام🤤😋فانتزی دیگمم این بود شوهرم رئیس کارخونه باشه منم مدیر عاملش کنه😁اینم نشد دیگه. فانتزی دیگمم این بود که شوهرم فست فودی داشته باشه و من مدام پیتزا بقولم😬 این نشد😂زندگی به کام من،کلا نشد🙃
تا حدودی  با یکم تغییرات

اگه وقت دارین برام توضیح بدید لطفا،سنم کمه ازدواج  کردم  احساس  میکنم  زیادی به همسرم وابسته ام 

✌️🌸 "من حالم عالیست و درلحظه ی حال هستم و در حال جذب ارتعاشات موفقیت و ثروت و سلامتی و شادمانی هستم." خدایا سپاسگزارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه وقت دارین برام توضیح بدید لطفا،سنم کمه ازدواج  کردم  احساس  میکنم  زیادی به ...

خب نکته اول اینکه هیچ وقت آویزون نباشید ، استقلال خودتون رو حفظ کنید.  عاشق باشید اما در عشق افراط نکنید مردها عاشق زنهایی هستن که مثل یه راز ان . بذارید عشق رو درتون کنکاش کنه.  هرگز به خودتون توهین نکنید و خودتونو دست بالا بگیرید. طوری رفتار کنید که فکر نکنه اگه او نباشه شما از بین میرید . اما در عین حال از گذشت و ایثار در جای مناسب و به مقدار لازم فراموش نکنید . البتتتتته تمام این نکاتی که عرض کردم باعث نشه که مغرور بشید و یا رابطتتون سرد بشه . همه چیز در حد تعادل . و همیشه به خودتون اهمیت بدید . به پوست اندام زیبایی و همه چی . اگه میخواید همسرتون تمام امور رو براتون تعریف کنه یه پیشنهاد دارم. زیاد خودتونو کنجکاو نشون ندید.

مثلا اگه تلفنش زنگ خورد و رفت تو اتاق که شما نشنوید شما ازشون نپرسید که کی بود و چی گفت . مردا اینجوری حس جوگیریشون تحریک میشه و همه چیز رو براتون تعریف میکنن. در هر حال دست نیافتنی و در عین حال عاشق باشید(فقط نه افراط و نه تفریط)

خب نکته اول اینکه هیچ وقت آویزون نباشید ، استقلال خودتون رو حفظ کنید.  عاشق باشید اما در عشق اف ...

ممنون عزیزم شما چقدر معلوماتتون زیاده کاش منم همه اینارو یاددبگیرم و تو زندگی پیاده کنم 

چه کتاب هایی مطالعه میکنین در این ضمینه یا سایتی اگر می شناسید  ممنون میشم معرفی کنین

جسارتا شما چند سالتونه؟

✌️🌸 "من حالم عالیست و درلحظه ی حال هستم و در حال جذب ارتعاشات موفقیت و ثروت و سلامتی و شادمانی هستم." خدایا سپاسگزارم

من در وجودم نهفته است. هیچ کتابی راجع بهش نخوندم . ۱۵

۱۵ سالته😬😬😬😬😬😬😬😬👏👏👏👏👍👍👍

چرا  خب مشکل چیه؟

من سن تو بودم دست راست و چپم نمیشناختم اطلاعات زیاده و قابل تحسین  آفرین 

وای عزیزم😍🥺خوشب بشی . ؟چند سالته؟قبلا دوست بودید؟ 

۱۵ عقد کردم ۱۶ خونه  خودم بودم الانم بیست  سالمه  ولی تازه دارم یکم همسر دادی یاد میگیرم