2777
2789
عنوان

کنکور ۱۴۰۰

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 31 پست
من داشتم امسال کنکور دادم تموم شد😂 برنامه ریزی خیلی خیلی مهمه  چرا بیشتر نمیخونی؟

شما مشاور داشتی؟

خدایا !                                                                    ھمین افتخار مرا بس کہ بندہ ی توام!                          و ھمین عزت مرا بس تو خدای منی!                            خدایا!تو ھمانی کہ من میخواھم!                                مرا ھمان کن کہ تو میخواھی!💚
شاغلم عزیزم

من یکی استاد داشتم همیشه الگوم بود

متاهل بود بچه داشت شاغلم بود 

ولی تا مقطع دکترا درس خوند 

وقتی کنکور داشته حامله بوده و درعین حال شاغلم بوده 

برای کنکور ارشد هم بچش دنیا اومده بود و کوچیک بود

منم الان ک قبول شدم مدیون همین استادم هستم

شما فقط سعی کن همین 6 ساعتی ک مطالعه دارید با دقت بخونید 

تایم خواب رو کم کنید بجاش درس بخونید ی سال سختی دیگ لازمه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط برای برنامه ریزی مشاور داشتم

مرسی قشنگم 

خدایا !                                                                    ھمین افتخار مرا بس کہ بندہ ی توام!                          و ھمین عزت مرا بس تو خدای منی!                            خدایا!تو ھمانی کہ من میخواھم!                                مرا ھمان کن کہ تو میخواھی!💚
قربونت عزیزم ❤️ امیدوارم ب هدفت مورد نظرت برسی 😘

ایشالا 

بہ امید موفقیتای تو عزیزم

قربونت عزیزم ❤️ امیدوارم ب هدفت مورد نظرت برسی 😘

راستی چی قبول شدی عزیزم؟

چند ساعت مطالعہ داشتی؟

راستی چی قبول شدی عزیزم؟ چند ساعت مطالعہ داشتی؟

من دندونپزشکی یزد قبول شدم 

چون متاسفانه تو مهرماه سال دوازدهمم یکی از عزیزانمو از دست دادم افسردگی گرفتم و دیر شروع کردم 

از اواسط ابان شروع کردم ب درس خوندن جدی 

اولش چون عقب بود 12 ساعت میخوندم ولی بعدش ک ب بودجه رسیدم بین 8 تا 9 ساعت میخوندم

خیلی سال سختی بود ایشالا هیچکس دوباره این سالو تجربه نکنه 

من دندونپزشکی یزد قبول شدم  چون متاسفانه تو مهرماه سال دوازدهمم یکی از عزیزانمو از دست دادم اف ...

مرسی نازنینم❤

من دندونپزشکی یزد قبول شدم  چون متاسفانه تو مهرماه سال دوازدهمم یکی از عزیزانمو از دست دادم اف ...

عزیزم میشه مشاورتون به منم معرفی کنید؟

نظام قدیمم نمیدونم از کجا شروع کنم؟چیا بخونم

منم مثل تو یه روز انگیزه عالی یه روزم گریه میکنم میگم من هیچی نمیشم

عادیہ 

نگران نباش 

من الان تنھا دست آویزم برای نجاتم درسہ 

تو ھم میتونی 

میدونم ک میتونی 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز