2777
2789
عنوان

خانما پس انداز ..یه نظر بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 42 پست
پارسیان بر حسب سوت و گرم داریم بهشون بگی نهصد بودجته خودشون میگن چند سوتی ..فک کنم ۸۰۰ سوت بتونی بخر ...

میشه بگید فاکتور هم میدن باهاش یا نه؟

ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید، بنویسید که اندوه بشر بسیار است ...ناگهان چه زود،دیر میشود.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم اگه میتونی یکم دیگه جور کن بتونی طلا بدون اجرت یه گرمی بخری من همیشه این کارو میکنم

دارم وسوسه میشم خرجش کنم😁

فعلا همون سکه پارسیان رو میتونم بخرم ...بعدها شاید بتونم یه مقدار دیگه روش بزارم یه طلای دست دوم بردارم

ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید، بنویسید که اندوه بشر بسیار است ...ناگهان چه زود،دیر میشود.
دارم وسوسه میشم خرجش کنم😁 فعلا همون سکه پارسیان رو میتونم بخرم ...بعدها شاید بتونم یه مقدار دیگه ر ...

اهان خب اونم خوبه پارسیان بخر

میشه برای حاجتم  که اینده و زندگیم رو تغییر میده  از ته دل دعا کنید  و صلوات بفرستید...
نگرفتم تا حالا ولی بهش بگو شاید داد ... اگه کارت هم بکشی میتونی رو رسیدش مارکر بکشی و نگه داری

مرسی عزیزم

بدون اجرت از کجا پیدا کنم

من شهرستانم بعضی جاها کلا بدون اجرت کار میکنن

ولی از طلا فروشیایی که قبلا ازشون خرید کردی بخواه بهت بدون اجرت بده

یا برو طلافروشیا بگو میخوام ماهی یه گرم طلا بدون اجرت بخرم اینجوری بگی بهت میده

اما اگه پولت برای چند گرمه که رلحت قبول میکنن و نشونت میدن

میشه برای حاجتم  که اینده و زندگیم رو تغییر میده  از ته دل دعا کنید  و صلوات بفرستید...
پس انداز خیلی خوبه  از کم شروع کن ولی همیشه پس انداز تو داشته باش

اره واقعا ..دیگه تصمیم گرفتم خرج نکنم پس اندازامو

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4478907/خانومای-ثروتمند-آیندهتاپیک-پس-انداز?postId=165685 ...

مرسی عزیز😍

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4478907/خانومای-ثروتمند-آیندهتاپیک-پس-انداز?postId=165685 ...

برو تو این تاپیک ...خیلی کمکت میکنن بچه ها