2777
2789
عنوان

خانما پس انداز ..یه نظر بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 42 پست
مخفی از شوهر؟؟؟

اره😁

البته کع منم برای خونه پس انداز میکنم ...متاسفانه شوهرم ولخرجه ...اهل پس انداز نیست ...همیشه بهش میگم ت  اگه ت  جیبت پول باشه خوابت نمیبره تا خرجش نکنی.😐....

ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید، بنویسید که اندوه بشر بسیار است ...ناگهان چه زود،دیر میشود.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رزی جون من از اون تاپیک میام  عزیزم خودتو بیمه عمر و تامین اتیه کن  بهترین انتخاب برای ا ...

بعله عزیزم شما رو خوب یادمه...😊

ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید، بنویسید که اندوه بشر بسیار است ...ناگهان چه زود،دیر میشود.
رزی جون من از اون تاپیک میام  عزیزم خودتو بیمه عمر و تامین اتیه کن  بهترین انتخاب برای ا ...

یه تاپیک هست، لینکش رو برات میزارم...یه کاربری به اسم آقای تورنتو تو صفحات اول تاپیک، منظورم ۱۰۰ صفحه اول  خیلی خوب و کامل توضیح داده که خیلی بهتره  که پس انداز روبه جای بیمه، به خریدسکه و طلا اختصاص بدیم...بنظرم حرفاش ارزش خوندن اون تاپیک رو داره ..‌اگه وقت کردی حتما بخون اون تاپیک رو

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4478907/خانومای-ثروتمند-آیندهتاپیک-پس-انداز?page=1

یه تاپیک هست، لینکش رو برات میزارم...یه کاربری به اسم آقای تورنتو تو صفحات اول تاپیک، منظورم ۱۰۰ صفح ...

سلام عزیزم 

ممنونم 

اتفاقا الان که تاپیکو فرستادی نگاش کردم دیدم جز ذخیره شده هامه 

ولی متاسفانه نخونده بودمش 

ممنونم عزیزم 

یه برنامه میذارم بخونمش 

اقای تورنتو هم با قالب کلی نظرات مالیشون اشنا هستم 

امیدوارم در نهایت بهترین تصمیم رو بگیریم 💚💚💚

دزدی که به گاوصندوق میزنه بی شک از افراد خونه هست.
سلام عزیزم  ممنونم  اتفاقا الان که تاپیکو فرستادی نگاش کردم دیدم جز ذخیره شده هامه  ...

خواهش میکنم گلم  

2790
2778
2791
2779
2792