2821
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 159 بازدید | 28 پست
هر روز قران میخونم خودم دوست ندارم دست به این کار بزنم ولی یک دختر ۳ ساله دارم همش میگم من نباشم چیز ...

عزیزم منم یه دختر دوساله دارم و خدا خواست و باردار شدم و کرونا هم گرفتیم ولی تموم شد و رفت خداروشکر 

انقدر برای خودت بزرگش نکن اتفاقا تو بارداری بدن ادم قوی تره تنها عیبش اینه که هردارویی رو نمیتونی مصرف کنی ولی به جاش بدنت قوی تر از ادم عادیه

پس نگران نباش همون خدایی که دختر ۳ سالت رو افریده به فکر اینده اش هم هست و انشاءالله تا ۱۲۰ سال سایه شما و پدرش بالاسرش باشه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم منم یه دختر دوساله دارم و خدا خواست و باردار شدم و کرونا هم گرفتیم ولی تموم شد و رفت خداروشکر& ...

چون همسرم  هر روز میره سر کار  میترسم کرونا بگیره یا ناقل باشه من بگیرم.  چون هفته ام پایین ۴ هفته ام گفتم ببینم نظر خانم باردار چی ؟. شما چند ماهه هستی ؟؟؟. چند هفته بودی کرونا گرفتی ؟؟؟ 

همش میترسم کرونا بگیریم بستری بشم.  یک دختر سه ساله دارم

بابا بیخیال... همه چی دست خداست.. چطور میتونی همچین کاری بکنی... وقتی هنوز کرونا نداری و فلان

من خودم هفته ی ۶ ام... همشم میرم دکتر و بیمارستان... مگه هرکی کرونا گرفته مرده؟؟؟ ۸۰ در صد افراد بی علامتن.. شایدم خودتون گرفتین و خوب شدین....توکل به خدا...

چون همسرم  هر روز میره سر کار  میترسم کرونا بگیره یا ناقل باشه من بگیرم.  چون هفته ام ...

عزیزم منم همسرم هرروز میره سرکار

الان ۲۹ هفتم ۱۱ هفته مبتلا شدم فقط ۲۴ ساعت اول سخت بود بقیش تا دوهفته سخت نبود و فقط از زانو به پایینم ضعف داشتم و بعضی وقتا سردرد داشتم 

وای به خاطر کرونا میخوای سقط کنی؟؟؟

شما خودت میخواستی باردار بشی ؟؟ یا ناخواسته ؟؟  به نظرت چطور انرژی بگیرم و فکر و خیال بد نکنم ؟؟؟ دست خودم نیست وقتی اخبار تعداد فوتی کرونا رو میگه من حالم بد میشه 

عزیزم منم همسرم هرروز میره سرکار الان ۲۹ هفتم ۱۱ هفته مبتلا شدم فقط ۲۴ ساعت اول سخت بود بقیش تا دوه ...

مرسی ازت خیلی بهم انرژی دادی هم شما هم خانمهای دیگه❤️برام دعا کنید تصمیم خوب بگیرم

شما خودت میخواستی باردار بشی ؟؟ یا ناخواسته ؟؟  به نظرت چطور انرژی بگیرم و فکر و خیال بد نکنم ؟ ...

آره بابا . خودم خواستم...اصنم نمیترسم از کرونا

خب اونا کسایی هستن که از اول بیمار بودن... نصف فامیلای ما گرفتن. همشون خوب شدن.. 

آره بابا . خودم خواستم...اصنم نمیترسم از کرونا خب اونا کسایی هستن که از اول بیمار بودن... نصف فامیل ...

من خیلی بچه دوست دارم الان هم فقط بخاطر دختر سه سالم میترسم. دوست داشتم موضوع کرونا حل بشه بعد بچه دار بشم.  الان اوج کروناس.  ترس وجودم و گرفته ، همش میگم وقت و روزا رو از دست ندم تا هنوز هفته ام بالا نرفته تصمیم بگیرم. 

من خیلی بچه دوست دارم الان هم فقط بخاطر دختر سه سالم میترسم. دوست داشتم موضوع کرونا حل بشه بعد بچه د ...

بابا بیخیال تورو خدا... اصن خندم میگیره از حرفاتون.. ینی هیشکی نباید زندگی کننه به خاطر کرونا... ینی حامله بشی کرونا میگیری ؟؟ همون اوایل که اوج کرونا بود خواهرم زایمان کرد. 

خواهرشوهرامم باردارن.. اصنم به فکر کرونا نیستیم. کیف عالمو میکنیم به خاطر بچه

تازه  من نگران اینم برم بگن قلب نداره. افسردع میشم

مرسی ازت خیلی بهم انرژی دادی هم شما هم خانمهای دیگه❤️برام دعا کنید تصمیم خوب بگیرم

خواهش میکنم عزیزم

چشم محتاج دعام 

توکلت به خدا باشه و به این فکر کن که الان کدوم راه رو انتخاب کنی خدا ازت راضی خواهد بود

برو قران باز کن و با خدا حرف بزن خدا هم باهات حرف میزنه

عزیزم سقط گناهه و قتل حساب میشه تروخدا کاری نکنی خشم خدارو در پی داشته باشه

من تازه متوجه شدم باردارم یکی از دوستام پیشنهاد داده که سقط کنم  تا دیر نشده و هفته ام بالا نرف ...

عزیزم خودت هم با اندکی تفکر کاملا میتونی قضاوت کنی که دوست گرامیتون چقدر بی منطق و اساس اظهار نطر کردند! هرچند که من هییییچ توجیهی رو برای مجوز سقط منطقی نمیدونم اما این توجیه واقعا بچگانه است...

تاپیک فرزنداوری منو هم نگاهی بندازید

از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز