2777
2789
عنوان

بارداری

159 بازدید | 28 پست

سلام بچه ها ،. کسی اطرافتون ویا اشناها کسی و داشتید که تو دوران کرونا باردار باشه. و کرونا بگیره ؟؟؟ چقدر امکان بستری شدن و حال وخیم هست ؟؟ چقدر امکان  سلامتی دوباره بوده ؟؟؟ 

همسر دوست شوهرم تو ۳ ماهگی بارداری کرونا گرفت بستری شد دو بار تا کما و ای سی یو هم رفت اما برگشت الان خبرشو ندارم یا زایمان کرده یا دیگه یکی دوماه اخرشه

🍷جام لبریزم، به دست رعشه دار افتاده ام 🍷

من خودم باردارم

دوستم هم ماه ششم بارداریه و کرونا گرفت و سه هفته درگیر بود و خداروشکر خوب شد

میگفت دکتر گفته کم خطرترین ماههای حاملگی برای ابتلا به کرونا، سه ماهه دومه

از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام.  خودتون چند ماهه هستید ؟؟؟

من تازه متوجه شدم باردارم یکی از دوستام پیشنهاد داده که سقط کنم  تا دیر نشده و هفته ام بالا نرفته.  خیلی  از کرونا میترسم.  

من تازه متوجه شدم باردارم یکی از دوستام پیشنهاد داده که سقط کنم  تا دیر نشده و هفته ام بالا نرف ...

چه دوست بی فکری!!

مگر تو در مسیر نسیم ایستاده‌ای امشب/ که عطر زلف پریشان/ دوباره جانم را زِ دست باد/ به آغوش باده میراند؟
من تازه متوجه شدم باردارم یکی از دوستام پیشنهاد داده که سقط کنم  تا دیر نشده و هفته ام بالا نرف ...

واااا این چه پیشنهادیه😵😵

اگر کرونا هم نبود باز تو حالت عادی تو بارداری هم ممکن بود مریص بشی

توکلت به خدا باشه و به جای سقط روی تعذیت کار کن تا بدنت ضعیف نباشه

هرروز سوره حجرات رو بخون برای حفظ و سلامتی جنین خوبه

و هرروز دعای نور حضرت زهرا رو بخون برای تب نکردن خوبه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
واااا این چه پیشنهادیه😵😵 اگر کرونا هم نبود باز تو حالت عادی تو بارداری هم ممکن بود مریص بشی توکل ...

هر روز قران میخونم خودم دوست ندارم دست به این کار بزنم ولی یک دختر ۳ ساله دارم همش میگم من نباشم چیزی بشه دختر چیکار کنه خالم خیلی بده

متاسفم برای دوستت😞😞

تو خونه بمون بیرون نرو، رفت و امد به منزلت رو محدود کن به تغذیه ات برس..به همسرت بگو بیرون میره خییلی رعایت کنه و توکل کن به خدا..

اینهمه دوستان باردار شدند تو اوج کرونا و الان هم زایمان کردند خودمون هم بارداریم فکر خیلی زشت و کثیفیه فکر سقط..

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز